300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ζήτησε φιλικό με τον Ολυμπιακό η «Βασίλισσα»

Ζήτησε φιλικό η «Βασίλισσα»Η «Βασίλισσα» ζήτησε από τον Ολυμπιακό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης»...
κάτι που αν συμβεί αναμένεται να προκαλέσει τρέλα στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς που θα θελήσουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους και να παρακολουθήσουν από κοντά τα μεγάλα αστέρια των Μαδριλένων.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, άνθρωποι της Ρεάλ επικοινώνησαν με τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, και του μετέφεραν την επιθυμία τους να αγωνιστούν στην έδρα του Ολυμπιακού μεταξύ 23-26 Μαΐου στο πλαίσιο ενός φιλικού αγώνα.
Μόνο με κακό μάτι δεν πήραν στον Ολυμπιακό την πρόταση της Ρεάλ και προσπαθούν ήδη να βρουν τρόπο να κλείσουν το φιλικό. Για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού υπάρχουν κάποια εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν, καθώς οι συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν βολεύουν τον σύλλογο. Οι παίκτες του συλλόγου έχουν ήδη κανονίσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τους περισσότερους να έχουν σχεδιάσει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, καθώς η ομάδα θα βρίσκεται σε άδεια από τις 16 Μαΐου.
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν από την Κύπρο στις 16 του μήνα, ενώ η Ρεάλ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις τις στις 22 Μαΐου, όπου υποδέχονται την Αλμερία.
Το δύσκολο κομμάτι είναι να παραμείνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού 5-6 ημέρες παραπάνω στου Ρέντη και να περιμένουν να ολοκληρώσει η Ρεάλ τις υποχρεώσεις της.
Πάντως, αν όλα πάνε καλά και βρεθεί η «χρυσή τομή» είναι βέβαιο πως θα πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που θα προσεγγίσει τα βλέμματα τόσο από τον Ελληνικό χώρο όσο και από το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply