300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Παπανδρέου: "Θα πορευτώ μόνος μου"

Απέτυχε το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού δεν υπήρξε συμφωνία, ενώ ενδεικτική φέρεται να είναι η απάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά πως "εγώ πλέον πορεύομαι μόνος μου."
Την απάντησε αυτή φέρεται να έδωσε ο πρωθυπουργός όταν ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι είναι αδύνατον να  συμφωνήσει με την συγκεκριμένη πολιτική της κυβέρνησης, ειδικά στο ζήτημα  της φορολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε κάθε είδους πρόταση για το ξεπέρασμα της κρίσης, αποκλείοντας όμως το ενδεχόμενο εκλογών.

Παράλληλα όμως υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει την πολιτική του ακόμη κι αν δεν υπάρξει συμφωνία και έθεσε το ερώτημα στους άλλους αρχηγούς "είστε υπέρ ή κατά του ευρώ;."
Ο πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να παρέπεμψε στις προτάσεις του στο "Ζάππειο 2" ενώ πρότεινε στην κυβέρνηση την υιοθέτησή τους, εάν πραγματικά θέλει να υπάρξει βελτίωση της δημοσιονομικής κατάστασης, αλλά η απάντηση αυτή δεν ικανοποίησε τον πρωθυπουργό.

"Συναίνεση σε λάθος πολιτική δεν δίνω" ξεκαθάρισε ο κ. Σαμαράς.

Ανοιχτά υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, αλλά με την πρόταση αυτή δεν συμφώνησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply