300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Σύνταγμα όπως Πουέρτα ντε Σολ

Οι «αγανακτισμένοι» τη βροχή δεν την φοβούνται!

Για τρίτη ημέρα σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η διαμαρτυρία χιλιάδων πολιτών στις κεντρικές πλατείες των μεγάλων αστικών πόλεων.

Στην μεγαλύτερη πλατεία της πόλης των Αθηνών, το Σύνταγμα παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα τουλάχιστον 40 άτομα οι οποίο διανυκτέρευσαν εκεί παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Χθες Τετάρτη η λαοθάλασσα αριθμούσε τουλάχιστον 15.000 άτομα όλων των ηλικιών οι οποίοι αψήφησαν τις ισχυρές μπόρες και παρέμειναν μπροστά από το κοινοβούλιο δίνοντας τον παλμό της …αγανάκτησης.


Ο κύριος όγκος των διαδηλωτών δεν αποχώρησε από το σημείο της διαμαρτυρίας παρά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Οι διαδηλωτές κρατώντας ομπρέλες φώναζαν συνθήματα κατά του κυβερνητικού έργου. Πολλοί από τους διαδηλωτές κρατούσαν κατσαρόλες ενώ δηλώνουν ότι είναι «ξύπνιοι». Τα κυρίαρχα συνθήματα που ακούστηκαν και σήμερα ήταν «Ψωμί, παιδεία, Ελευθερία», «Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από εδώ», «Να καεί το μπ…η Βουλή.»Οι Έλληνες αγανακτισμένοι δεν παρέλειψαν να δώσουν τη …σκυτάλη στους Ιταλούς κάνοντας ρελάνς καθώς έχουν αναρτήσει πανό, στο οποίο γράφει «Σιγά μην ξυπνήσουμε τους Ιταλούς».


Διμοιρίες των ΜΑΤ περιφρουρούν από τη πρώτη ημέρα το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αν και η διαδήλωση είναι απόλυτα ειρηνική.


via

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply