300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Κάνε τον αλήτη, παιδί για σπίτι

Στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε όσον αφορά τις σχέσεις (και όχι μόνο), το να μετατρέψεις έναν εργένη, ένα κακό παιδί σε παιδί για σπίτι, γάμους, οικογένειες και τα συναφή, ακούγεται μεγαλύτερο και από άθλος του Ηρακλή.
Κι όμως, αν έχεις τύχη, αν οι περιστάσεις βοηθούν κι αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας, μπορείς να καταφέρεις θαυμάσια να μεταμορφώσεις τον κακό γαμπρό σε ιδανικό κελεπούρι.
Εν αρχή ην ο λόγος: θα του πεις τι θέλεις ακριβώς από εκείνον και από τη ζωή σου
Αυτή είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει εξαρχής. Δεν λέμε να του πεις πως σκοπεύεις σε ένα χρόνο μέσα να τον στεφανωθείς αλλά μπορείς να ξεκινήσεις ορίζοντας τις βάσεις της σχέσης σας: θέλει να τον βλέπεις συχνά, θέλεις να κάνετε πράγματα μαζί, έχεις καιρό να κάνεις μια πιο σοβαρή σχέση και αυτό χρειάζεσαι, τον θεωρείς ιδανικό για εσένα (δεν χρειάζεται βέβαια να τονίσεις πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου ντυμένη νύφη κάθε βράδυ), ζηλεύεις να θα σε αφήνει διαρκώς μόνη σου για να βγει με του κολλητούς. Το κακό παιδί που δεν έχει συνηθίσει στα συμβατικά, δεν θα βγάλει από μόνο του συμπεράσματα για την φάση στην οποία βρίσκεσαι. Γενικά, οι άντρες δυσκολεύονται στο να καταλάβουν τι ακριβώς θέλουμε, πόσο μάλλον όταν δεν είναι συνηθισμένοι σε σχέσεις ουσίας και σημασίας.
Σημαντικό: εξήγησέ του τι θέλεις και στο κρεβάτι επακριβώς. Αν δεν θέλεις να σε δει σαν ένα απλό one night stand, δεν χρειάζεται να το κάνεις απλά μην τον χάσεις! Ειδικά, τον άστατο, έτσι θα τον χάσεις μια ώρα γρηγορότερα. Προτίμησε μια βραδύκαυστη στρατηγική, φανερώνοντας τα ταλέντα στο στο σεξ ένα ένα.
Προσοχή: Αν δε μιλήσεις εξ' αρχής για το τι θες, θα βρεθείς μετά από 5 χρόνια σχέσης να του ζητάς να κάνετε το επόμενο βήμα, κι εκείνος να σου λέει πως δεν είχε καταλάβει ότι είσαι από αυτές που ενδιαφέρονται για γάμους και παιδιά.
Να τον θαυμάζεις κι όχι να τον κακομαθαίνεις:
Τα περισσότερα κακά παιδιά που αποφεύγουν τις σοβαρές σχέσεις και πετούν από λουλουδάκι σε λουλουδάκι, απλά αποζητούν την αυτο επιβεβαίωση. Μέσα από τα βραχυπρόθεσμα φλερτάκια, απλά επιθυμεί να νιώσει πως κάποιος τον θαυμάζει. Αντί λοιπόν να πηγαίνεις απλά με τα νερά του για να μην τον στεναχωρήσεις, προσπάθησε να του δείξεις πόσο τον εκτιμάς και τον θαυμάζεις. Δεν χρειάζεται να λες ναι σε ό,τι κάνει και ό,τι λέει. Αντίθετα, αν επικροτείς μόνο τις σωστές (για εσένα) επιλογές του, εκείνος θα λάβει πιο σοβαρά την γνώμη σου, σε σχέση με το 15χρονο που γνώρισε στα μπουζούκια και το μόνο που θέλει είναι πανέρια με γαρύφαλλα στα πόδια της.
Δώστου μια ιδέα από τα καλά της σχέσης που τον περιμένουν:
Στην αρχή του δεσμού με το κακό παιδί, πρέπει να κάνεις μια υπερπροσπάθεια θα λέγαμε να του δείξεις πόσο καλά μπορεί να περνάει κι ας αποτελεί κομμάτι μιας σχέσης. Εκεί θα καταλάβει γιατί πρέπει να γίνεις το λιμάνι του και μην νομίζεις πως θέλει κόπο, τρόπο θέλει η προσπάθεια.
Μαγείρεψε συχνά τις σπεσιαλιτέ σου, ακόμα κι αν δεν σκίζουν από γεύση, θα εκτιμήσει την προσπάθεια.
Κάντου μασάζ σε όλο το σώμα για να καταλάβει τι είναι αυτό που χάνει πηγαίνοντας από one night stand σε one night stand.
Δείξτου αργά και μεθοδικά τα κόλπα σου στο σεξ, για να συμφωνήσει πως με την τριβή και τον καιρό, η σεξουαλική σας ζωή θα προοδεύει και δεν θα χάνεται ο ερωτισμός όπως ανούσια φαντάζεται και τρέμει.
Βάλε το χέρι στην τσέπη και κέρασέ τον ένα φαγητό για να δει πως όταν είναι σε σχέση δεν χρειάζεται όλο να πληρώνει.
Βγείτε και διασκεδάστε μέχρι πρωίας για να καταλάβει πως το να κάνει σχέση δεν σημαίνει πως θα κλειστεί σε μπουντρούμι.
Άφησέ τον να βγει και να διασκεδάσει και μόνος του με τους κολλητούς, χωρίς να τον ζαλίσεις με μηνύματα και τηλεφωνήματα (ακόμα κι αν τρώγεσαι να το κάνεις) και χωρίς να τον πρήξεις στην γκρίνια το επόμενο πρωί.
Αυτή η ρημάδα η τύχη: το αν θα αλλάξει ένα κακό παιδί, είνι σίγουρα και θέμα τύχης, σωστού timing και συγκυριών. Για παράδειγμα, ο Τζονι Ντέπ, πόσες και πόσες μοντέλες δεν είχε περάσει, μέχρι ν κατασταλάξει στην Παραντί; Ή ο δικός μας ΝιVo που έφτασε να παντρευτεί ενώ πέρασαν από τη ζωή του, πολλές γυναίκες που δεν κατάφεραν να τον αλλάξουν.
Αν βλέπεις πως παρά τις προσπάθειές σου, το κακό παιδί δεν αλλάζει, άφησέ τον. Είτε δεν τον πέτυχες στην κατάλληλη φάση, είτε απλά δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πόσο και τι αξίζεις!!!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply