300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Το μήνυμα ενός Έλληνα


Γράφει ο Γιάννης Ντ.,



Έλληνες,

Όταν λέμε ξυπνάτε, δεν το φωνάζουμε για να περάσει η ώρα, ούτε για να έχουμε κάτι να λέμε. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.... Ότι συμβαίνει γύρω μας, θα έρθει και στο σπίτι μας. Τα νέα μέτρα, θα είναι μονίμως νέα! Κάθε φορά νέα, χωρίς σταματημό, χωρίς δισταγμό! Θα μας χαντακώσουν και θα σπάσουν την οικονομική μας "άμυνα", πριν ακόμα το καταλάβουμε! Ξυπνάτε ή ακόμα καλύτερα ας ξυπνήσουμε!

Παράδειγμά μας οι Ισπανοί

'Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες" ήταν το σύνθημα στα χείλια των Ισπανών σήμερα, οι οποίοι έχουν κάτι που ανήκει σε εμάς! Ξέρετε τι; Τσαγανό! Τόλμη! Αγάπη για την πατρίδα!

Ξεπουλάνε λέει τα Ολυμπιακά έργα, δημόσιες επιχειρήσεις και ότι άλλο βρουν, δεν ξέρω....
Με αυτά δεν αγοράζεις στην Τρόικα και στους Τοκογλύφους ούτε τσίχλες! Υπάρχουν πολλές διορθωτικές κινήσεις να κάνουν και δεν τις κάνουν. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη παραγωγή, γιατί σε πολλά είμαστε ικανοί και εξισορροπώντας τα έσοδα με τα έξοδα του κράτους να πάμε με καλύτερες προϋποθέσεις σε κάποια αναδιάρθρωση... Όμως δεν φταίμε εμείς!Και εμένα, αν μου έλεγαν κάτσε και θα πληρώνεσαι γιατί δεν υπάρχει κάτι να κάνεις  για δουλειά...ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Είναι επιφανειακοί, είναι συμφεροντολόγοι και το κυριότερο, δεν τους νοιάζει!  

Είμαστε Έλληνες! 

Δεν είμαστε οι καλομαθημένοι Άγγλοι, δεν είμαστε τα ρομποτάκια Γερμανοί, δεν είμαστε οι καταπατημένοι Κινέζοι. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! Είμαστε κάποτε και πρέπει να ξαναγίνουμε λαός που δεν ζητιανεύει, δεν υποκύπτει, δεν καθοδηγείται, δεν είναι καλομαθημένος!  Όλα αυτά τα έχει αποδείξει η ιστορία των προγόνων μας, τους οποίους "κρύβουμε" μέσα μας!  Έχουμε ιστορία που έχει αποδείξει τον ηρωισμό και την τόλμη μας! Είμαστε περήφανος λαός ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ "ΧΑΡΤΙΑ" ! Όλοι νιώσαμε περήφανοι, όταν αντικρίσαμε για πρώτη φορά τον Παρθενώνα και έχουμε χρέος, αφού γεννηθήκαμε σε αυτόν τον τόπο, να τον τιμήσουμε και να τον προστατέψουμε... 
Ακριβώς όπως κάνουμε με το σπίτι μας! 

Γιαυτό λοιπόν ενωμένοι και όχι κάτω από "σημαίες".... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...έχουμε μια και είναι γαλανόλευκη, ας συγκεντρωθούμε, όχι μόνο στην Αθήνα μας (που σε λίγο δεν θα λέγεται καν Αθήνα) αλλά σε όλες τις όμορφες πόλεις μας! ΠΑΝΤΟΥ! 

Δεν θα πληρώσουμε τα χρέη τους

Ας πτωχεύσουν αυτοί.... Ας κόψουν τους μισθούς τους, ας φύγουν από την κυβέρνηση της διαφθοράς. Αυτοί είναι το πρόβλημα. Εμείς ούτως ή άλλως θα βρούμε τον τρόπο να ζήσουμε! Αγαπημένοι και ενωμένοι με τις οικογένειες μας, όλες οι οικογένειες μαζί, όλοι οι Έλληνες μαζί!

Δεν θα ανεχτούμε τους λαθρομετανάστες τους. Οι μετανάστες που ήρθαν με τις οικογένειές τους θα βρουν τον τρόπο να ζήσουν και θα είμαστε δίπλα τους. Οι λαθρομετανάστες εγκληματίες που έφεραν κατα χιλιάδες ΑΥΤΟΙ για να οικονομήσουν, να πάνε απο κει που ρθανε! Όχι με τη βία, για όλα υπάρχει τρόπος! 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

4 σχόλια:

  1. Αψογος! εγω θα εριχνα λιγα παραπανω καντηλια βεβαια,γιατι χωρις πουστηρλικι κανεις δε ξυπναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mou aresei o tropos skepshs sou, prepei oloi mas na kanoume tin arxh gia thn xwra mas! den mporoume na kathomaste anepafoi kai aplws na diavazoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OPOIOS DEN KATALAVAINEI AUTA POU LES EINAI AKSIOS THS MOIRAS TOU....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θέλουν να ξεπουλήσουμε τη χώρα μας για τα χρέοι τους... τα λαμόγια, τα πιονάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή