300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Αυτή είναι η καμαριέρα;


Αυτή είναι η Ophelia Famotidina και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες διάφορα site από όλο τον κόσμο, πρόκειται για την 32χρονη καμαριέρα του Sofitel, που έγινε η πέτρα του σκανδάλου στην υπόθεση του Ντομινίκ Στρος Καν.
Τα τελευταία λεπτά αυτή η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου κυρίως μέσα από blog.
Σε διάφορα site αναφέρουν ότι είναι η γυναίκα που αποπειράθηκε να βιάσει ο Ντομινίκ Στρος Καν αν και προς το παρόν αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Σύμφωνα με τη σελίδα της εν λόγω κοπέλας στο Facebook, έχει γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου του 1979 και εργάζεται ως καμαριέρα στο Σοφιτέλ.
Οι πρώτες πληροφορίες για την ταυτότητα της καμαριέρας βγήκαν από γαλλικά site περίπου στις 01:00 ώρα Ελλάδας, αλλά ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κανένα μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο.
Το jssnews.com ανήρτησε πριν αρκετές ώρες την φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω. Φέρεται πως είναι από την ιστοσελίδα της Ophelia Famotidina στο Facebook και τα μόνα στοιχεία που είναι ορατά είναι πως πρόκειται για καμαριέρα που είναι υπάλληλος της εταιρείας ξενοδοχείων «Accor» από το 2008 μέχρι σήμερα, πως κατοικεί στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και πως γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1979.
Η εταιρεία «Accor» είναι όντως ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Sofitel στην Times Square της Ν. Υόρκης, όπως φαίνεται και από την επίσημη ιστοσελίδα της.
Η ίδια πηγή (jssnews.com) αναφέρει ότι αρχικά είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο η φωτογραφία μιας άλλης κοπέλας που ήταν υπάλληλος στο Sofitel της Νέας Υόρκης.
Πρόκειται για την Ofelia Banu και το μπέρδεμα οφείλεται προφανώς στο μικρό της όνομα, που ηχητικά είναι όμοιο με της Famotidina.
Το γεγονός, ωστόσο, ότι η Ofelia Banu φέρεται -σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της στο Facebook- να έχει αποφοιτήσει το 1981, την κάνει θεωρητικά πολύ μεγαλύτερης ηλικίας από την Ophelia Famotodina, της οποίας το προφίλ ταιριάζει περισσότερο σε εκείνο της "καμαριέρας τους Στρος-Καν".
Τόσο "ομιχλώδες" είναι το τοπίο σχετικά με την ταυτότητα της "πέτρας του σκανδάλου", που υπάρχει και τρίτο όνομα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Πρόκεται για την Nafissatou Diallo. Λέγεται μάλιστα ότι αυτή και η Ophelia Famotidina είναι το ίδιο πρόσωπο! Ότι δηλαδή η καμαριέρα ονομάζεται Nafissatou και προτιμάει να την φωνάζουν Ophelia...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply