300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Το μεγάλο τοίχος των κόλπων!


Ο  Άγγλος γλύπτης  Jamie McCartney, πέρασε τα τελευταία πέντε χρόνια δουλεύοντας πάνω σε αυτό το αμφιλεγόμενο έργο τέχνης, δημιουργώντας γύψινα αντίγραφα  400  κόλπων από γυναίκες ηλικίας 18 έως 76 ετών!
Τα μοντέλα που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του «Μεγάλου τοίχους των κόλπων (Great Wall of Vagina)» περιλαμβάνουν μητέρες και κόρες, πανομοιότυπα δίδυμα, τρανσεξουαλ, καθώς και γυναίκες πριν και μετά τον τοκετό, θέλοντας να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία κόλπων στο έργο του!
Γιατί λοιπόν κάποιος να δημιουργήσει ένα τόσο παράξενο έργο τέχνης; Σύμφωνα με τον ίδιο:
τα γυναικεία γεννητικά όργανα είναι τόσο διαφορετικά όσο τα πρόσωπα διαφορετικών ανθρώπων. Η ποικιλία των σχημάτων είναι συναρπαστική και πολλές γυναίκες νιώθουν ντροπή ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να νιώθουν περηφάνια. Αυτό το έργο προσπαθεί να αποκαταστήσει αυτή την ισορροπία και δείχνει ότι ο καθένας είναι διαφορετικός αλλά και ο καθένας είναι φυσιολογικός.
Το Μεγάλο Τοίχος έχει μήκος 9 μέτρων και περιλαμβάνει 10 πίνακες με 40 δείγματα ο καθένας και μπορεί κανείς να το επισκεφτεί στο Brighton Festival Fringe, της Αγγλίας.








The Great Wall of Vagina : Trailer from James Lane on Vimeo.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply