300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Αποκαλύψεις για την παράνομη διακίνηση μεταναστών


Αποκαλύψεις για την παράνομη διακίνηση μεταναστών
Ευθύνες στην κυβέρνηση Καραμανλή από το Wikileaks...


Τη «συνενοχή» της ελληνικής κυβέρνησης στην παράνοµη διακίνηση µεταναστών κατήγγειλε σε Αµερικανούς υπάλληλος της πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα σε µία συνάντηση που πραγµατοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2006, σύµφωνα µε τηλεγράφηµα του Wikileaks. Ο ίδιος ανέφερε ότι τα τεράστια ποσά «βρώµικου χρήµατος» από αυτές τις δραστηριότητες δροµολογούνται πίσω στο Πακιστάν για την ενίσχυση αυτονοµιστών, µουσουλµάνων εξτρεµιστών, ακόµα και τροµοκρατικών οργανώσεων.

Στο τηλεγράφημα, ο πακιστανός διπλωµάτης υποστηρίζει ότι η πρεσβεία του παρέδωσε στην ελληνική κυβέρνηση µία λίστα µε ονόµατα προσώπων που εµπλέκονταν σε ένα σύστηµα µεταφοράς των χρηµάτων που προέρχονται είτε από την παράνοµη διακίνηση µεταναστών είτε από δουλεµπόριο για τη χρηµατοδότηση της διεθνούς τροµοκρατίας µέσω έµπιστων µεσολαβητών οι οποίοι, όπως φαίνεται, δρούσαν και στην Ελλάδα. Σύµφωνα µε όσα είπε ο Πακιστανός, το όνοµα του οποίου δεν δηµοσιεύεται για λόγους ασφαλείας, η πρεσβεία του δεν έλαβε καµία απάντηση ούτε από το υπουργείο Εξωτερικών ούτε από ∆ηµόσιας Τάξης.

Όπως αναφέρεται στο τηλεγράφηµα που υπογράφει ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τσαρλς Ρις, και δημοσιεύεται στα «Νέα», «Πακιστανοί µετανάστες είχαν πει στον υπάλληλο της πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα ότι πέρασαν στην Ελλάδα εντελώς ανενόχλητοι από τις συνοριακές αρχές ή ότι τους είχαν µεταφέρει ακόµη και µε ελληνικά στρατιωτικά οχήµατα. Γι’ αυτόν τον λόγο πιστεύει ότι υπάρχει συνενοχή στις επιχειρήσεις λαθροµετανάστευσης από τις ελληνικές Αρχές επιβολής του νόµου».



 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply