300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Πάμε για "ένα στα γρήγορα" !!!

Το σεξ στα γρήγορα κερδίζει όλο ένα και περισσότερο έδαφος στις σημερινές μέρες. Γρήγοροι ρυθμοί, ρουτίνα στη σεξουαλική ζωή, όχι και πολύ ενέργεια, οδηγούν τα ζευγάρια στις ξεπέτες. Πριν το απορρίψεις, σκέψου τα θετικά του.
Γιατί να το κάνω;
-Θα σε βοηθήσει να φουντώσει και πάλι το πάθος με την κοπέλα σου. Μια απολαυστική ανανέωση.
-Δεν θα έχεις άγχος για την επίδοσή σου αφού ούτως ή άλλως θα είναι “στα γρήγορα”.
-Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από το καθημερινό σου άγχος στο λεπτό.
-Θα μπορέσεις να καλύψεις τις ανάγκες σου ακόμα και αν δεν σου περισσεύει και πολύ χρόνος.
-Θα βελτιώσεις την διάθεσή σου.
-Θα αυξηθεί η σεξουαλική επιθυμία σου.
-Θα κάψεις αρκετές θερμίδες σε πολύ λίγο χρόνο.
Ακόμα το σκέφτεσαι; Τα πλεονεκτήματα φυσικά που σου ανέφερα είναι μόνο μερικά. Έτσι λοιπόν που και που το “ένα στα γρήγορα” είναι ότι χρειάζεσαι για να ανανεωθείς. Για το κάνεις σωστά όμως υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που πρέπει ν’ ακολουθήσεις.
Ο δεκάλογος της ξεπέτας
1.Το σεξ στα γρήγορα δεν είναι κανονικό σεξ. Κι αυτό πρέπει να το έχεις καλά στο μυαλό σου. Άρα πέρα από την διάρκεια, σκέψου ότι δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει διείσδυση. Το στοματικό ή το “χειρωνακτικό” μετράει εξίσου σαν ξεπέτα.
2.Για να το πετύχεις δεν πρέπει να το σκεφτείς και πολύ. Αν περιμένεις μέχρι να νιώσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή… πάει το χάσαμε το τρένο. Άρπαξε την ευκαιρία όσο προλαβαίνεις.
3.Για να μην απογοητευτείς, ας συμβιβαστείς από πριν με την ιδέα ότι ο οργασμός δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ούτε ο δικός σου, ούτε κι ο δικός της. Έχει να κάνει με την σωματική σας σύνδεση περισσότερο και όχι με την ηδονή της ολοκλήρωσης.
4.Οι ξεπέτες όπως σου είπα και προηγουμένως είναι για που και που. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τις αντικαταστήσεις με το κανονικό σεξ, μεγαλύτερης διάρκειας και απόλαυσης. Αν το δεις σαν ένα εργαλείο που θα σε βοηθήσει ν’ ανανεωθείς, μόνο τότε θα το χειριστείς σωστά.
5.Το ν’ ανάψει η μηχανή σου στο λεπτό δεν είναι κι εύκολο πράγμα. Βοήθησε λοιπόν τον εαυτό σου με την φαντασία σου. Φαντασιώσου λοιπόν τι πρόκειται να συμβεί ή αν δεν είναι η πρώτη φορά, θυμήσου τι έγινε την προηγούμενη. Το “ηθικό” σου θ’ ανέβει στο λεπτό.
6.Ένα άλλο μυστικό όπλο για να ετοιμάσεις την ατμόσφαιρά είναι τα πειράγματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Ένα μήνυμα στο κινητό της την ώρα που είναι στο γραφείο που θα περιγράφει τι πρόκειται να συμβεί είναι ότι πρέπει.
7.Μην σχεδιάσεις τίποτα από όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν. Έτσι η απομόνωση δεν είναι απαραίτητο συστατικό της ξεπέτας. Άσε που ο κίνδυνος του να πιαστείς στα πράσα ανεβάζει την αδρεναλίνη σου και την λίμπιντο σου.
8.Ακριβώς επειδή λοιπόν υπάρχει ο κίνδυνος να πιαστείς στα πράσα, επέλεξε μια στάση που θα μπορείς να καλυφθείς εύκολα σε περίπτωση που εμφανιστούν και ανεπιθύμητοι.
9.Επέλεξε τα κατάλληλα ρούχα για τη περίσταση. Το χειρότερο θα είναι να μπλεχτείς μέσα στο πουκάμισο ενώ προσπαθείς να το βγάλεις και να χάσεις φυσικά πολύτιμο χρόνο. Ένα παντελόνι που θα κατέβει εύκολα και μια φουστίτσα που σηκώνεται για πλάκα για την καλή σου, είναι μια χαρά.
10.Θυμήσου πως αυτή είναι η ευκαιρία σου για να βγάλεις προς τα έξω τα ζωώδη ένστικτά σου. Η προσμονή και το πάθος το επιτρέπουν.
Τώρα λοιπόν που σου έδωσα τα επιχειρήματά μου αλλά και τους κανόνες για να πάνε όλα κατ’ ευχήν, βρες την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την επίθεσή σου. Κι έτσι για να σε βοηθήσω λίγο ακόμα, πάρε μια ιδέα για το πότε μπορείς της ορμήξεις.
Πότε;
-Στο ημίχρονο του αγώνα
-Στις διαφημίσεις της ταινίας
-Στην τουαλέτα σ’ ένα πάρτι
-Σε μια γωνιά του ζωολογικού κήπου σε μια βόλτα
-Στο 20λεπτο διάλειμμα από το γραφείο
-Στο δοκιμαστήριο ενός καταστήματος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply