300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Σιένα : Αγγίζουμε την τελειότητα

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/05af532afe74aa0261c62693b1cf11a9_L.jpg?timestamp=1304527075Η Σιένα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, εν όψει του Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης...

σύμφωνα με τον Μίλοβαν Ράκοβιτς.



Ο Σέρβος σέντερ της ιταλικής ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά, τον Παναθηναϊκό, ωστόσο παραδέχθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για την πρόκρισή τους στον τελικό. Αναλυτικά, τα όσα είπε…

Για τη συμμετοχή του στο Φάιναλ Φορ: «Είναι η πιο σημαντική εβδομάδα της σεζόν. Το να παίρνεις μέρος σε ένα Φάιναλ Φορ ίσως είναι ό,τι καλύτερο στην καριέρα ενός αθλητή. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και με τη σωστή νοοτροπία για τη Βαρκελώνη, όπου θέλουμε να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι».

Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό: «Δεν θέλω να αναφερθώ τόσο πολύ στον αντίπαλο, επειδή θεωρώ πως θα ήταν σπατάλη λέξεων. Μιλάμε για μια εξαιρετική ομάδα, με ένα μεγάλο προπονητή, που είναι πλούσια σε εμπειρία και τεχνικές ιδιότητες. Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε στο γήπεδο».

Για την κατάσταση που βρίσκονται ο ίδιος και οι συμπαίκτες μου:«Κατά τη γνώμη μου, αγγίζουμε την τελειότητα. Πηγαίνουμε στη Βαρκελώνη έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας, αλλά είναι το παιχνίδι που θα αποφασίσει αν αξίζουμε εμείς ή οι Έλληνες να προκριθούμε στον τελικό».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply