300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Άρχισε το κρίσιμο Συμβούλιο υπό τον Κάρολο Παπούλια

Λίγα λεπτά μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής (27/05) άρχισε τις εργασίες του το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, που συγκλήθηκε μετά από σχετική πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασαν πρώτα και με ελάχιστα λεπτά διαφορά μεταξύ τους, οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ τελευταίος έφτασε ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Εξωτερικών, Δ. Δρούτσα, οι οποίοι θα είναι επίσης παρόντες στη σύσκεψη,προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για όλες τις πτυχές της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

Πρόθεση του κ. Παπανδρέου και σκοπός σύγκλησης του συμβουλίου είναι η επίτευξη συναίνεσης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, που δεν επετεύχθη κατά τις κατ' ιδίαν συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους τελευταίους.

Υπενθυμίζεται, ότι και πριν λίγες ημέρες, από το βήμα του ΣΕΒ, ο πρωθυπουργός είχε εμφανιστεί θετικος στο ενδεχόμενο να υιοθετήσει προτάσεις της αντιπολίτευσης.

Στην παρέμβασή του ο κ. Παπούλιας εστίασε σε τρία βασικά σημεία, στην εξασφάλιση της εθνικής συνεννόησης, τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την προστασία των αδυνάτων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επεσήμανε την ανάγκη να επιτευχθεί άμεσα εθνική συνεννόηση, για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την κρίση, τονίζοντας ότι απαιτείται να ληφθούν μέτρα που θα διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή και θα στοχεύουν στην προστασία των οικονομικά αδυνάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply