300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ένα φιλί είναι λίγο, πολύ λίγο


Ένα φιλί είναι λίγο, πολύ λίγο
Γιατί το «επιδόρπιο» είναι το πιο βασικό γεύμα στο μενού.



Έλα, παραδέξου το, πόσες φορές δεν έχεις απορρίψει κάποιον μόνο και μόνο επειδή δεν φιλούσε σωστά;

Όχι, δεν είσαι σκληρή και απαιτητική αλλά μία αποτυχία στο ορεκτικό σε κάνει να περιμένεις ένα εξίσου αποτυχημένο κυρίως πιάτο. Αλλά για να μην την πατήσεις και εσύ όπως αυτός, βάλε φαντασία και συμβουλέψου μερικές απλές τεχνικές, δώσε την καλύτερη πρώτη εντύπωση και προετοίμασε τον για αυτό που θα ακολουθήσει.

1.Φιλί-σφινάκι


Προετοίμασε τον για αυτό που θα ακολουθήσει και ενώ βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο, πλησίασε τον, σύρε το χέρι σου στην μέση του και ρουφήξτε του απαλά το κάτω χείλος. Απομακρύνσου και μετρήσε σε πόσα δεύτερα θα σου ζητήσει να αποχωρήσετε από το πάρτι και να πάτε κάπου μόνοι σας.

2.Συγκρατημένο πάθος

Τέλος πρώτου ραντεβού, θέλεις να του δείξεις πως καίγεσαι αλλά να μην σε περάσει και για
λυσσασμένη, ο αιώνιος φόβος. Απλά πλησίασε τον γείρε το κεφάλι ελαφρά και φίλα τον με κλειστά χείλια αλλά χωρίς να χάσεις το πάθος σου. Αποχώρησε και άφησε τον να σε κοιτάει ενώ θα φεύγεις.

3.Λίγο πριν το σεξ

Εκεί δώστα όλα και εντυπωσίασε τον με ένα φιλί γεμάτο γλώσσα. Χωρίς να είσαι υπερβολική πέρασε την γλώσσα σου πάνω στην δικιά του και εξερεύνησε το στόμα του. Δάγκωσε όσο θες και άσε τον να φανταστεί αυτό που θα ακολουθήσει.

4.Μική ρουφήχτρα

Άλλο ένα φιλί για να του εξάψεις την φαντασία και να τον αφήσεις να περιμένει ανυπόμονος. Βάλε τα χείλια του, ανάμεσα στα δικά σου και ρούφηξε τα ελαφρά. Μην τον αφήσεις να σε φιλήσει παραπάνω και άσε τον να σε παρακαλάει για λίγο.

5.Μικρό αιλουροειδές

Δοκίμασε την ώρα που δίνεται απαλά και ρομαντικά φιλιά να τον ανάψεις γλύφοντας το κάτω χείλος του, εκεί που δεν το περιμένεις και ανέβασε το παιχνίδι στο κόκκινο.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply