300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Άντρες προς αποφυγή…

...ξέρω ότι έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία σου σχέση με κάποιον, που να αξίζει να αναφέρεις. Ξέρω επίσης ότι η ζωήδεν περνιέται μες στη μοναξιά, ακόμα κι αν ζεις στον παράδεισο (που δεν ζεις, ας το παραδεχτούμε). Ξέρω ότι φίλες, συνάδελφοι, μαμάδες, θείες και λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις, έχουν βγει στο κυνήγι για να σου βρουν κάποιον να βγεις ραντεβού.
Κι εδώ που τα λέμε… κι εσύ θες, οk δεν γυαλίζει ακόμα το μάτι σου σαν της Ματίνας Μανταρινάκη, αλλά μια γνωριμία, τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, είναι μέσα στα σχέδιά σου.
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω, μακάρι να είχα βρει την συνταγή για το πώς φουρνίζουμε ένα ταψί πατάτες και βγαίνει ως δια μαγείας ο τέλειος άντρας μέσα απ’ το φούρνο, αλλά δυστυχώς η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά στο θέμα «τέλειος άντρας». Το μόνο που μπόρεσα να κάνω για σένα, γλυκιά μου εργένισσα, είναι να συγκεντρώσω μερικούς τύπους ανδρών που ΔΕΝ πρέπει να βγεις. Όσο απελπισμένη κι αν είσαι, όσο κι αν έχεις αποφασίσει ότι θα κάνεις συμβιβασμούς προκειμένου να μην σε βρει μόνη το καλοκαίρι, όσο κι αν έχει αρχίσει η μανούλα τους γνωστούς εκβιασμούς «Θέλω να σε δω νυφούλα πριν κλείσω τα μάτια μου», μερικοί άντρες είναι αυτό που λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι «out of the question».
Για χάρη σου λοιπόν, θα θυμηθώ τα χειρότερα ραντεβού μου, αυτά που με μεγάλη ευκολία θα μπορούσα να χαρακτηριστούν σαν παραδείγματα προς αποφυγήν. Εμένα το πάθημα μου έγινε μάθημα. Ελπίζω ότι αν μοιραστώ μαζί σου αυτές τις εμπειρίες, θα πάρεις κι εσύ το μάθημα, χωρίς να χρειαστεί να πάθεις για να μάθεις.

Ο εξαρτημένος
Με άφηνε σύξυλη για να πάει με την «παρέα» να τραγουδήσουν ομαδικά «Πίνω μπάφους και παίζω pro». Είτε η εξάρτηση αφορά ναρκωτικά είτε οτιδήποτε νόμιμο ή παράνομο φύγε, καλή μου, μακριά. Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να κερδίσεις την πρώτη θέση στην καρδιά του. Αυτήν την έχει κερδίσει η εξάρτηση του σε ναρκωτικά, ποτό, internet, τη μαμά του, το αμάξι του, την ομάδα. Και δεν σου αξίζει η δεύτερη θέση.

Ο αντιφιλόζωος
Όταν τον είδα να δίνει κλωτσιά στο άμοιρο γατάκι που ζητιάνευε τα κεφαλάκια από τις γαρίδες που τρώγαμε στο ταβερνάκι έκανα τον συνειρμό ότι «σήμερα το γατάκι, αύριο εγώ». Οι άνθρωποι που φέρονται με βιαιότητα στα ζώα είναι μαθηματικώς αποδεδειγμένο ότι θα συμπεριφερθούν με την ίδια ευκολία βίαια ακόμα και στο πιο αγαπημένο τους πρόσωπο. Άσε που, μετά τα γατιά θα διαπιστώσεις ότι μισεί τους μαυριδερούς, τους Αλβανούς, τους Ολυμπιακούς (αν είναι Παναθηναϊκός), τους Παναθηναϊκούς (αν είναι Ολυμπιακός), το γείτονα που παρκάρει στη σκιά και ο κατάλογος του μίσους δεν θα ‘χει τέλος. Το σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα μπεις κι εσύ στη λίστα.

Ο αγενής
Επειδή στο trendy εστιατόριο, που αποφασίσαμε να επισκεφτούμε κάποιο βράδυ, είχε πολύ κόσμο και μας ζήτησαν να περιμένουμε στο μπαρ μέχρι να αδειάσει κάποιο τραπέζι, άρχισε να ωρύεται, να βρίζει και να φωνάζει. Εκτός από την ντροπή που αισθάνθηκα, διαπίστωσα ότι είναι αδύνατον να συμβιώσεις έστω και για ένα δείπνο με κάποιον που δεν έχει τρόπους. Φυσικά δεν εννοώ να μην βγεις με κάποιον αν δεν είναι ο Ζαμπούνης, αλλά οι στοιχειώδης ευγένεια είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Σκέψου μόνο τι θα γίνει αν του αντιμιλήσεις δημοσίως…

Ο τσιγκούνης
Στο 1ο ραντεβού τα πλήρωσε όλα. Στο 2ο τα πλήρωσε μεν όλα, αλλά το «όλα» ήταν δύο σουβλάκια και ένα ποτήρι μπύρα. Στο 3ο ραντεβού, περίμενε όλο υπομονή μέχρι να προτείνω να πληρώσω εγώ αυτή τη φορά το λογαριασμό. Και έκτοτε όταν ερχόταν ο λογαριασμός «χανόταν» κάπου στην τουαλέτα. Ε ποτέ!!!
Να διαχωρίσω τη θέση μου. Δεν εννοώ ότι ο άντρας πρέπει να πληρώνει. Αλλά… πρέπει να προσφέρεται να πληρώσει κι εσύ να μην το δέχεσαι. Αν τα πράγματα προχωρήσουν και η σχέση ανθίσει, τότε, ανάλογα και με τα οικονομικά και των δυο σας, μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή, αυτή που κανένας από τους δύο δεν θα «αιμορραγεί» οικονομικά, αλλά και εσύ θα αισθάνεσαι ότι «συνοδεύεσαι αλλά παλαιά» που και που.

Ο ωραιοπαθής
Περνούσε μπροστά στον καθρέφτη περισσότερη ώρα από μένα και το ντουλαπάκι του μπάνιου είχε περισσότερα δικά του καλλυντικά απ’ ότι δικά μου. Ο μύθος του Νάρκισσου από την ελληνική μυθολογία είναι πάντα επίκαιρος. Ο συγκεκριμένος άντρας, δεν μπορεί να αγαπήσει κανέναν περισσότερο από τον ωραίο εαυτό του. Μην θαμπώνεσαι λοιπόν από την θεϊκή ομορφιά, γιατί εξίσου «θεϊκή» θα είναι και η πίκρα που θα σου μείνει στο τέλος αυτής της ιστορίας.

Ο νευρικός
Στο πρώτο ραντεβού εξέλαβα την νευρικότητά του σαν σημάδι ότι του αρέσω πολύ. Την πρώτη μας φορά στο κρεβάτι έδωσα πάλι την ίδια εξήγηση. Αλλά όταν τα νεύρα του δεν καλμάριζαν όσο περνούσαν οι μέρες, συνειδητοποίησα ότι στην συγκεκριμένη σχέση θα ήμουν η ψυχολόγος και όχι η γυναίκα.
Αν δεν σπουδάζεις ψυχολογία και θέλεις να κάνεις διδακτορικό κοίτα να φύγεις μακριά, καλή μου. Σχέση ψάχνεις, όχι μπελάδες…

Ο όχι καλός στο «μπλα μπλα»
Δεν μπορούσε να αρθρώσει μια ολόκληρη πρόταση. Μπέρδευε λέξεις και έννοιες βάζοντάς με μονίμως στη διαδικασία να σκέφτομαι αν έχω αρχίσει να κουφαίνομαι ή να χάνω την εξυπνάδα μου μιας και δεν καταλάβαινα ακριβώς τι ήθελε να πει ο ποιητής…
Οk, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι δεινοί ομιλητές, ούτε προικισμένοι πολιτικοί του μπαλκονιού. Αν όμως ένας άνθρωπος δεν ξέρει να μιλήσει ούτε για τα πιο απλά θέματα, κατά πάσα πιθανότητα είναι εντελώς αμόρφωτος και η σχέση σας θα ξεθυμάνει μαζί με την εκτόνωση του όποιου ερωτικού πάθους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply