300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Dacia Duster με 862 ίππους!


ΔΕΙΤΕ: Το αγωνιστικό μοντέλο

Καλά καταλάβατε, δεν πρόκειται για έκδοση παραγωγής, αφού η ιπποδύναμη είναι απλά απαγορευτική. Πρόκειται για την έκδοση που θα λάβει μέρος σε μια από τις κορυφαίες αναβάσεις του πλανήτη. Το Pikes Peak του οποίου ο τερματισμός είναι στα 4.300 μέτρα ύψος. Το αγωνιστικό μοντέλο απλά δεν θυμίζει σε τίποτε την έκδοση παραγωγής.



Το γνωστό μας Duster της Dacia, η αλλιώς ένα από τα best-buy τετρακίνητα της αγοράς, ετοιμάζεται να φορέσει τα «αγωνιστικά» του και να λάβει μέρος σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες του κόσμου, την ανάβαση του Pikes Peak στο Colorado των ΗΠΑ (26 Ιουνίου). Πολλά στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά για το ταχύτερο Duster του πλανήτη, αλλά τα σχετικά δημοσιεύματα το θέλουν να αποτελεί εξέλιξη της έκδοσης που λαβαίνει μέρος στους αγώνες Andros Trophy (στα χέρια του Alain Prost). Όπως είναι φυσικό, για τα μοντέλα που λαβαίνουν μέρος στο Pikes Peak, το Duster θα έχει απόλυτα αγωνιστικό χαρακτήρα, ελαφρύ αμάξωμα, και τα εξωπραγματικά αεροδυναμικά βοηθήματα που μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες.



Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 5 Ιουνίου με τον Jean-Phillipe Dayraut στο τιμόνι (το μεγαλύτερο αντίπαλο του Alain Prost στο Andros Trophy!), ενώ αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που έδωσε ο Dayraut στη δημοσιότητα. Τέλος, τα σχετικά δημοσιεύματα θέλουν το μηχανικό σύνολο να προέρχεται από το Nissan GT-R!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply