300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Το Dacia Duster του Pikes Peak!

 Πριν δύο εβδομάδες ο Jean-Phillipe Dayraut παρουσίασε την έκδοση του Dacia Duster την οποία ο ίδιος θα οδηγήσει στην πιο γνωστή και απαιτητική ανάβαση. Στο Pikes Peak που βρίσκεται στο Colorado των HΠΑ. Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί τον κινητήρα του Nissan GT-R αλλά με 862 ίππους!


Τώρα το μοντέλο παρουσιάζεται πλέον επίσημα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ονομάζεται Dacia Duster No Limit, και θα οδηγηθεί από τον τρεις φορές νικητή του Trophée Andros, Jean-Phillipe Dayraut στο φετινό αγώνα του Pikes Peak, στις 26 Ιουνίου. Το μοντέλο είναι «χτισμένο» από την αρχή, με αμάξωμα που περιλαμβάνει κλωβό ασφαλείας, καθώς διαθέτει και όλα τα αεροδυναμικά βοηθήματα που είναι απαραίτητα.

Ο υπερτροφοδοτούμενος V6 κινητήρας των 3,8 λίτρων του Nissan GT-R που θα χρησιμοποιήσει έχει δεχθεί τις απαραίτητες αλλαγές ώστε η απόδοση του να αγγίξει τους 862 ίππους. Στόχος του Jean-Phillipe Dayraut είναι φυσικά το ρεκόρ των 10 λεπτών και 1.42 δλ. του Ιάπωνα Tajima Nobuhiro με Suzuki το 2007. Τέλος, να θυμίσουμε ότι η ανάβαση έχει μήκος 20 χιλ. με υψόμετρο που ξεκινά από τα 2.850 μέτρα και καταλήγει στα 4.300 μέτρα.  


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply