300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

F.W.B: Πως να αποκτήσεις τη δική σου φίλη με προνόμια



Το να έχεις μια φίλη που σου παρέχει σεξουαλικά προνόμια είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει, αν θες να παραμείνεις εργένης, αλλά με μπόλικο σεξ. Ακολούθησε 10 βήματα και σύντομα θα έχεις κι εσύ τη δική σου F.W.B.
Το να υπάρχει μια γυναίκα στη ζωή σου που το σεξ θα είναι απόλαυση μαζί της, νομίζω πως είναι αυτό που έψαχνες καιρό. Τι γίνεται όμως όταν θες μόνο το σεξ και όχι τα ρομάντζα; Η καλύτερη περίπτωση λοιπόν είναι να έχεις μια κοπέλα που μπορείς να την καλέσεις ανά πάσα στιγμή για σεξ(το ίδιο και εκείνη βέβαια). Αυτή λοιπόν είναι η δική σου φίλη με προνόμια. Πως θα την αποκτήσεις;

Κάνε εξάσκηση
Μην περιμένεις από τη μια στιγμή στην άλλη να εμφανιστεί μια γυναίκα που θα σου ζητήσει σεξ και καμία δέσμευση. Θέλει δουλειά από εσένα. Άρχισε να κάνεις παρέα με γυναίκες και να γνωρίζεις όσες περισσότερες μπορείς. Πρέπει να δημιουργήσεις ένα μεγάλο κύκλο από φίλες γιατί κάπου εκεί μέσα θα βρίσκεται και η δική σου friend with benefits.

Η γλώσσα του σώματος
Πρέπει να προσέχεις όλα όσα λέει μια γυναίκα και να δείχνεις με το σώμα σου θετική στάση. Κράτα κάτω τους ώμους σου, το πηγούνι σου ψιλά, την πλάτη σου ίσια και το σημαντικότερο... χαμογέλα! Μ' όλα αυτά να ξέρεις πως θα έχεις την αμέριστη προσοχή της. Και μόλις την έχεις, άρχισε σιγά-σιγά να την ακουμπάς κιόλας. Μια παιχνιδιάρικη διάθεση είναι ότι χρειάζεται για να κερδίσεις το δικό σου φιλαράκι.

Κάνε καλή εντύπωση
Έχε στο μυαλό σου ότι οι γυναίκες συνήθως φακελώνουν τους άντρες βάση της πρώτης εντύπωσης που θα τους κάνουν. Άρα φρόντισε όταν θα πλησιάσεις μια γυναίκα να έχεις θετική ενέργεια, να έχει την αμέριστη προσοχή σου και να της δώσεις την εντύπωση ότι έχεις μια συναρπαστική ζωή και χωρίς εκείνη.

Κάνε την να σε ποθεί
Ότι συμβουλή κι αν έχω δώσει για να ρίξεις μια γυναίκα που θες στη ζωή σου, ξέχασε τη. Εδώ οι κανόνες αλλάζουν. Πρέπει να την κάνεις να σε ποθήσει όσο περισσότερο γίνεται, οπότε πρέπει να κινηθείς αργά. Αν πάει να σε φιλήσει, τραβήξου. Αν σου πει να πας σπίτι της το βράδυ, ανέβαλλε το για άλλη μέρα. Πρέπει να ενεργείς σαν να πρέπει να κερδίσει το σεξ μαζί σου.

Κάνε την ερώτηση
Όταν έρθει η ώρα, πρέπει να μάθεις αν είναι διατεθειμένη να γίνει η δική σου φίλη με προνόμια. Αυτό φυσικά αφότου έχεις ήδη κοιμηθεί μια φορά μαζί της. Αλλιώς αν δεν ξέρεις καν αν σε θέλει δεν έχει νόημα να της πεις κάτι. Εδώ βέβαια θέλει προσοχή. Ξέχνα τις φράσεις τύπου “Δεν θέλω δεσμεύσεις αυτή την περίοδο στη ζωή μου”. Είναι σαν να της λες ότι δεν την θέλεις. Αντιθέτως προσπάθησε να κάνεις αυτό που προσφέρεις ελκυστικό. “Ψάχνω για μια γυναίκα που της αρέσει να περνά καλά και να είναι αυθόρμητη. Ξέρω ότι πολλές γυναίκες θα προσπαθήσουν να με αλλάξουν, απλά ελπίζω ότι εσύ δεν είσαι έτσι. Θα ήθελα πάντως πολύ να δω πόσο καλά μπορούμε να περάσουμε οι δυο μας”.

Βάλε όρια
Και το σημαντικότερο που πρέπει να υπάρχει για να υπάρχουν και όρια είναι ο σεβασμός. Πρέπει από την αρχή να έχετε ξεκαθαρίσει και οι δύο τι είναι αυτό που θέλετε από την περιπέτειά σας. Αν λοιπόν σου ζητήσει να μην την ενοχλείς κάποιες μέρες γιατί έχει δουλειές, ή να μην αρχίσεις να λες στους φίλους σας τι γίνεται, πρέπει να το σεβαστείς αν θες να την κρατήσεις στο κρεββάτι σου.

Γίνε friend και όχι boyfriend
Άντε και ξεκινήσατε, το δύσκολο είναι πως θα το διατηρήσεις και δεν θα πέσεις στο τριπάκι από φίλος να γίνεις σχέση. Καταρχήν, δεν πρέπει να είσαι πάντα διαθέσιμος. Ξέχνα τα μηνύματα, τα βραδινά τηλέφωνα και όταν θα λες όχι δεν μπορώ, πρέπει να είναι όχι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει κι εκείνη να παίρνει τίποτα από αυτή τη “σχέση” αλλιώς θα χάσει το ενδιαφέρον της και θα φύγει. Δώσε της την αγκαλιά που θέλει μετά το σεξ, το χάδι, την ευγένεια, αλλά μην το παρακάνεις.

Σεβάσου την
Το ότι δεν έχετε σχέση και ότι είσαι ελεύθερος, το ξέρει πολύ καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να την προσβάλλεις με την συμπεριφορά σου, αλλιώς θα την χάσεις σύντομα. Δεν πρέπει δηλαδή να την κάνεις να νιώθει ότι την έχεις μόνο για το σεξ. Αν βγείτε λοιπόν, μην φλερτάρεις με άλλες, μην δείχνεις ότι είσαι εντός παιχνιδιού. Κάποιες φορές πρέπει να έχει όλη την προσοχή σου.

Πρέπει να την καταλαβαίνεις
Μην ξεχνάς ότι πέρα από το σεξουαλικό, είστε και φίλοι. Οπότε αν είχε μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή αν συμβαίνει κάτι που την προβληματίζει και θέλει να μιλήσει, οφείλεις να είσαι εκεί και να το καταλάβεις. Πρέπει να την συμπεριφέρεσαι όπως και στους άλλους φίλους σου χωρίς προνόμια. Μπορείτε να συναντιέστε και χωρίς να κάνετε σεξ. Αν όχι θα νιώθει ότι την χρησιμοποιείς.

Καλό σεξ
Οκ είστε φίλοι, κάνετε και σεξ που και που. Από τη στιγμή που μόνο αυτό έχεις να προσφέρεις, φρόντισε να το κάνεις καλά. Αν δεν ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες της, σύντομα θα ψάξει για άλλο φιλαράκι. Μιας και δεν έχει την προσοχή σου συνέχεια, φρόντισε όταν την έχεις να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. 
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

1 σχόλια: