300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Οι μεγάλοι του Hollywood γλουτοί




Οι κυρίες τον έχουν μεγάλο και δεν το κρύβουν...



Μπορεί να έχετε λιώσει τους τελευταίους μήνες στο γυμναστήριο της γειτονιάς και να κοντεύετε να πάρετε ποσοστά από τα κρι-κρι γιαούρτια που καταναλώνετε με μανία, αλλά να ξέρετε πως οι star του Hollywood, τρώνε και ένα hamburger παραπάνω. Οι κυρίες του θεάματος και της μουσικής, όχι μόνο δείχνουν να σνομπάρουν το ανορεξικό πρότυπο που λάνσαρε λίγα χρόνια πριν η Kate Moss οδηγώντας σε υστερία δεκάδες νεαρά κορίτσια και λανσάρουν το παλιό αλλά πολύ απενεχοποιημένο «τα πάχη μου τα κάλλη μου».

lopez

Η μανούλα πλέον Jennifer Lopez, αποδεικνύει πως ακόμα και στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της είναι πιο φρέσκια από ποτέ. Σε εκπληκτική φόρμα και με καλογυμνασμένους γλουτούς, η Jenny from the block δεν ανακηρύχτηκε τυχαία η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου από το περιοδικό People.

rihanna

Η σοκολατένια Rihanna μας δείχνει την πλάτη της και αποδεικνύει πως είναι πράγματι το «only girl in the world». Με σέξι καμπύλες που ξεσηκώνουν το κορίτσι από τα Barbados ήρθε για να μείνει.

serena

Ποιος είπε πως οι αθλήτριες υπολείπονται θηλυκότητας; Η τενίστρια Serena Williams κάνει μια βόλτα στην παραλία και παραδίδει μαθήματα αθλητικού πνεύματος. Με ένα πωπό που κοιτάει στον ουρανό, αυτό το κορίτσι ποιος θα το πάρει;

kim_kardashian_in_hot_swimming_suit_3

Η Kim Kardashian μας θυμίζει κάτι από τη Γιασμίν του Αλαντίν. Με μακριά μαύρα μαλλιά, αμυγδαλωτά μάτια και ζουμερές καμπύλες, η διάσημη star έχει ένα σώμα για «χίλιες και μία νύχτες».

beyonce

Μπορεί να μας τραγουδάει «all the single ladies», αλλά εκείνη δεν πρόκειται ποτέ να μείνει μόνη. Με ένα κορμί φτιαγμένο για αμαρτίες και ένα μυαλό προορισμένο για business, η γαζέλα της μουσικής υπόσχεται πολλές ακόμα συγκινήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply