300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ομαδικό sex...!!!


Όταν οι άνθρωποι μιλούν για το ομαδικό σεξ ως παταγώδη αποτυχία, συνήθως εννοούν εκείνη τη μέρα που βρήκαν δυο άλλους, άγνωστους ανθρώπους στο δρόμο και αποφάσισαν, ντε και καλά, να κάνουν όλοι μαζί σεξ, απλώς για να έχουν την εμπειρία. Είναι άραγε δυνατόν να «απελευθερωθείς» με κάποιους άγνωστους κάτω από αυτές τις συνθήκες; Τσίτσιδος;
Άλλο πράγμα όμως οι άνθρωποι αυτοί να έχουν γίνει πρώτα φίλοι, να βγαίνουν μαζί κάμποσο καιρό και τελικά να προκύψει και σεξ, έτσι για το know us better. Άρα μιλάμε για εκείνη και τις φίλες της. Οι οποίες ευελπιστείτε να γίνουν και δικές σας φίλες.




Αν η φάση μαζί της ξεκίνησε romance, ξεχάστε το. Με το που θα ακούσει την πρότασή σας να φέρει και τις φίλες της στο κρεβάτι, το μόνο που θα σας φέρει είναι ό,τι πιάσει πρώτο στο κεφάλι. Η μόνη που τελικά θα σας προσφέρει εύκολα αυτό το ομαδικό με τις φίλες, είναι μια φίλη. Δική σας.
Η καλύτερη περίπτωση είναι εκείνη η φίλη με την οποία έχετε κάνει σεξ, αλλά ποτέ δεν «κολλήσατε». Ναι, είναι απαραίτητο με τη φίλη που σκέφτεστε να κάνετε ομαδικό, να έχετε κάνει πριν σεξ μεταξύ σας. Διαφορετικά θα επικρατεί τρομερή αμηχανία. Θα μοιάζει αυτό που ακριβώς είναι: σαν δυο καλοί φίλοι να κάνουν πρώτη φορά σεξ μεταξύ τους, και ταυτόχρονα επίσης πρώτη φορά να κάνουν και ομαδικό σεξ –βαράτε βιολιτζήδες… Αν όμως εκείνη νιώθει άνετα κι έχει εξοικειωθεί με το σώμα σας, μια χαρά θα μπορέσει να καθοδηγήσει και τις άλλες που θα βρίσκονται μαζί σας στο κρεβάτι. Οι οποίες είναι δικές της φίλες. Και φυσικά εσείς ήδη τις ξέρετε, έχετε βγει, χορέψει, πιει μαζί τους, έχει σπάσει ο πάγος.


Μην την κάνετε κολλητάρι, αλλά απλώς φίλη. Διότι μόνο έτσι θα μπορείτε να κάνετε και σεξ μαζί της. Μόλις διαπιστώσει ότι μια χαρά μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών -τι κι αν το κάνουν κάπου κάπου-, βάλτε σε εφαρμογή το σχέδιο Β: Μην της ζητήσετε να φέρει στο κρεβάτι σας τη δική της παιδική φίλη, με την οποία έχουν μεγαλώσει σαν αδελφές. Στη ζωή της μια τέτοια φίλη έχει τη θέση της Παρθένου Μαρίας. Μην της ζητήσετε επίσης να φέρει στο κρεβάτι κάποια φίλη της απ’ τη δουλειά. Θα της ζητήσετε να φέρει δυο από τις φίλες με τις οποίες διασκεδάζει. Εκείνες με τις οποίες, πίνει, φλερτάρει, πάει διακοπές, τα σπάει σε στριπτιζάδικα. Κάθε γυναίκα -όπως και κάθε άντρας- έχει μια «παλιοπαρέα» για να κάνει βλακείες. Ε, αυτή θέλετε κι εσείς: την παλιοπαρέα.


Με δυο άντρες, σίγουρα της είναι πολύ πιο εύκολο να πάρει την απόφαση να δοκιμάσει το ομαδικό σεξ. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για την επικρατέστερη φαντασίωση των γυναικών. Το ότι δεν το δοκιμάζουν όμως, έχει να κάνει με πολλά, όχι μόνο ταμπού, αλλά και πρακτικά θέματα. Σίγουρα για μια γυναίκα είναι πιο δύσκολο να δοκιμάσει με δυο άντρες που δεν γνωρίζει, διότι μπορεί πάντα να κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα. Με το αγόρι της, από την άλλη, δύσκολα δοκιμάζει τέτοια πράγματα, ο έρωτας είναι κτητικός. Άρα με ποιον θα δοκιμάσει; Με το φιλαράκι της. Και με τον φίλο του φίλου της.


Όταν σπάσει αυτό το ταμπού, είναι πολύ πιο εύκολο να πετάξετε την ιδέα για τις φίλες. Έτσι κι αλλιώς ξέρουν ήδη ότι η κολλητή τους κάνει ομαδικό σεξ τελευταία -οι γυναίκες δεν κρατάνε τίποτα κρυφό. Εσείς απλώς ρωτήστε: «Δεν φέρνεις και καμιά φίλη σου;» Ξέρει εκείνη ποια θα φέρει. Σίγουρα θα διαλέξει κάποια που την έλκει. Γιατί το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άντρες είναι ότι μια μέρα φέρνουν στην ερωμένη τους μια γυναίκα που μοιάζει με την Πάμελα Άντερσον. Και ναι μεν η Πάμελα Άντερσον μπορεί να είναι πολύ σέξι για εσάς, μπορεί όμως να φρικάρει μια ετεροφυλόφιλη γυναίκα. Αφήστε, λοιπόν, να διαλέξει εκείνη με ποια θέλει να κοιμηθεί. Εσείς είστε ο εύκολος της υπόθεσης, λόγω τεστοστερόνης.


Αν δεν σας αρέσει αυτή που σας κουβάλησε, μην τραβήξετε στην κουζίνα τη φίλη σας και αρχίσετε να γκρινιάζετε του στυλ «Μα ποια έφερες, είσαι καλά; Είναι χάλια». Διότι θα σας πετάξει ένα «για τα μούτρα σου καλή είναι» και θα σηκωθεί να φύγει. Πείτε απλώς ότι δεν νιώθετε έτοιμος. Θα σας αγαπήσει περισσότερο που είστε ευαισθητούλης και τους επόμενους μήνες θα αρχίσει να σας ρωτάει μήπως σας αρέσει εκείνη ή η άλλη φίλη της. Κι έτσι σιγά σιγά θα έρχονται όλες προς στο κρεβάτι σας.
Η καλύτερη φάση είναι να καλέσετε σπίτι σας για DVD εκείνη και τις φίλες της. Να έχετε μια καλή ταινία -όχι πορνό, αλλά ερωτική-, μπουκάλια κρασί στο ψυγείο και το τζάκι αναμμένο. Κάπου στα μισά της ταινίας, ξεκινήστε τα χάδια. Εννοείται ότι αν κάποιος μετανιώσει και θέλει να εγκαταλείψει, μπορεί. Ο τελευταίος που εγκαταλείπει το πλοίο είστε βέβαια εσείς, αφού δική σας ήταν η φαεινή ιδέα. Πιθανόν και να θέλετε να το εγκαταλείψετε πρώτος και άρον-άρον, αν οι κοπέλες σάς βγουν ολίγον λυσσάρες. Πρώτα λοιπόν σκεφτείτε το καλά: Μπορείτε όντως να τα βγάλετε πέρα με τρεις ή παραπάνω γυναίκες;


Πολλοί άντρες έχουν τέτοιο άγχος την πρώτη φορά που κάνουν ομαδικό, που δεν έχουν καν στύση. Το Levitra είναι το χάπι που προτιμούν τελευταία οι Έλληνες και σίγουρα σας κάνει να αντέχετε όλη νύχτα. Η δράση του είναι παρόμοια με το Viagra και έχει το «πικ» του σε μία ώρα από τη στιγμή της λήψης, αν το στομάχι είναι άδειο -σε μιάμιση αν είναι γεμάτο. Αλλά να θυμάστε ότι όσο σημαντικές είναι για εσάς οι επιδόσεις, άλλο τόσο σημαντικό είναι για εκείνη το πώς θα εξελιχθεί η σχέση. Αν δεν αντιμετωπίσετε σωστά και χαλαρά την επόμενη μέρα (να της κάνετε ένα τηλέφωνο για να τη ρωτήσετε πώς πέρασε, να τη διαβεβαιώσετε με τον τρόπο σας ότι δεν τη θεωρείτε πόρνη ή να διακωμωδήσετε τη φάση αν τελικά δεν βγήκε όπως το φανταζόσασταν) είναι πιθανό η σχέση σας να καταλήξει ανέκδοτο στο Ίντερνετ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply