300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

"Αγανακτισμένοι" και οι... Ράδιο Αρβύλα (vid)


Στη “μεταδοτική” αγανάκτηση των Ισπανών διαδηλωτών, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες διαμαρτύρονται κατά χιλιάδες και ειρηνικά, για την ανεργία και την οικονομική κρίση, που μαστίζουν τη χώρα τους και οι οποίοι, όπως φαίνεται, κατάφεραν να “ξυπνήσουν” και τους Έλληνες, αναφέρθηκε η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.
“Μη φωνάζετε, θα ξυπνήσετε τους Έλληνες”, έλεγαν σε ένα “εμπνευσμένο” ομολογουμένως σύνθημά τους, οι Ισπανοί διαδηλωτές και από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής, κάτι πήρε το αυτάκι μας.Ήδη στο facebook, έχει δημιουργηθεί σελίδα, με τίτλο “Αγανακτισμένοι πολίτες στο Σύνταγμα”, που μέχρι αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 26.000 “φίλους”.


Οι δημιουργοί της σελίδας έχουν προγραμματίσει ειρηνική διαδήλωση στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης (25/05) στην πλατεία Συντάγματος.
Πάντως, η αγανάκτηση δεν είναι “προνόμιο” μόνο των Αθηναίων πολιτών, αφού ανάλογες διαδηλώσεις προγραμματίζονται την ίδια ώρα και στη Θεσσαλονίκη, στο Λευκό Πύργο και στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου.
Αγανακτισμένοι υπάρχουν και στην Αρτα, στο Ρέθυμνο, στην Κομοτηνή, στη Ζακυνθο, στο Ηράκλειο και τα Γιάννενα, έχοντας δημιουργήσει και τις αντίστοιχες σελίδες στο facebook.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατες διαδηλώσεις, που κατέληξαν σε κάποιες περιπτώσεις, μέχρι και στην πτώση καθεστώτων, όπως συνέβη στην Αίγυπτο, ξεκίνησαν αυθόρμητα και μεταδόθηκαν “από στόμα σε στόμα” και από προφίλ σε προφίλ στο facebook, ενώ ήδη η αγανάκτηση “παρέσυρε” και τους Γάλλους, που πραγματοποίησαν διαδηλώσεις συμπαράστασης προς τους Ισπανούς.
Πιστέψτε μας, εάν δεν είχαμε την προετοιμασία της εκπομπής, θα συμμετείχαμε με μεγάλη χαρά σε αυτήν την κινητοποίηση”, σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης, προσθέτοντας ότι στην πρόκειται “για αγανακτισμένους πολίτες που θέλουν να διαδηλώσουν απλά ως πολίτες, ως άνθρωποι, ως Έλληνες, ως πολίτες της Ευρώπης και ως τίποτα άλλο, χωρίς ταμπέλες, χωρίς να ανήκουν πουθενά”.


Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply