300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Νέο VW Beetle Cabrio

Με πολλά ρετρό στοιχεία στην εμφάνιση
Η νέα γενιά του Beetle αποκαλύφθηκε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες και κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ θετικά σχόλια από το διεθνή Τύπο, με αφορμή το ελκυστικό του design. Αυτό θα περάσει σχεδόν αυτούσιο και στην κάμπριο έκδοση αμαξώματος του μικρομεσαίου μοντέλου που σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα.

Το νέο ανοιχτό Beetle θα ενσωματώνει όπως και σήμερα, υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή, ενώ αναμένεται να αποκαλυφθεί και επίσημα μέχρι το τέλος του 2011 ή στις αρχές του 2012, χαρίζοντας στη νέα γενιά του αυτοκινήτου της Volkswagen ακόμα πιο ιδιαίτερο ύφος και στιλ. Το νέο ανοιχτό Beetle δείχνει πολύ μοντέρνο, χωρίς να διαφοροποιείται πολύ από τα γνώριμα αισθητικά πρότυπα που το καθιέρωσαν πριν από αρκετές δεκαετίες.

Οι ρετρό, οβάλ σχηματισμοί σε φωτιστικά σώματα, πλαϊνά φτερά αλλά και το διακριτικά κουπέ τελείωμα της οροφής στο πίσω άκρο δίνουν πολύ έντονο παρόν, ενώ οι διακριτικές ευθείες γραμμές στους προφυλακτήρες και στο πλάι του αμαξώματος δημιουργούν την απαραίτητη «οπτική ισορροπία».

Με μοτέρ TSI έως 200PS

Η γκάμα των βενζινοκινητήρων του επόμενης γενιάς ανοιχτού Beetle δεν θα διαφοροποιείται παρά ελάχιστα σε σχέση με ό,τι ισχύει στις κλειστές εκδόσεις του νέου μικρού μοντέλου. Η γκάμα του αναμένεται πως θα περιλαμβάνει σύνολα ΤSI 1,4 λίτρων με 160PS αλλά και 2,0 με 200PS. Οι εκδόσεις αυτές θα συνδυάζονται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό (XDS) που προσομοιάζει τη λειτουργία του μπλοκέ για βέλτιστες συνθήκες πρόσφυσης. Το συνολικό μήκους του αυτοκινήτου αναμένεται να φτάνει σχεδόν στα 4,3 μέτρα.

Πηγή: autotriti.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply