300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

WRC: Το shakedown θα κρίνει τη σειρά εκκίνησης;

Αλλάζει το υπάρχουν σύστημα με τη σειρά εκκίνησης στους χωμάτινους αγώνες

Η FIA εξετάζει το ενδεχόμενο το shakedown να έχει τη μορφή των Qualifyingστη Formula 1, κρίνοντας τη σειρά εκκίνησης στους χωμάτινους αγώνες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου! Το τελευταίο διάστημα, και μετά από την εμφάνιση φαινόμενων στρατηγικής από τις ομάδες στο WRC, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει το υπάρχουν σύστημα με τη σειρά εκκίνησης στους χωμάτινους αγώνες.

Μέχρι σήμερα, το σενάριο που είχε ακουστεί ανέφερε ότι θα επιστρέψουμε στο παλιό σύστημα, το οποίο θα είναι και η αντίστροφη σειρά εκκίνησης. Όμως, τώρα αυτό που διέρρευσε είναι η σκέψη να αποφασίζει για τη σειρά εκκίνησης που θέλει ο νικητής του shakedown, το οποίο παραδοσιακά διεξάγεται πριν την έναρξη του αγώνα.

Η MicheleMouton, πρώην εργοστασιακός οδηγός και πλέον κάτοχος της θέσης του managerστο WRC, είπε σχετικά: «Καταρχήν, πριν προχωρήσουμε σε αλλαγή των κανονισμών, πρέπει να εξετάσουμε πολύ προσεκτικά όλες τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας. Εξετάζουμε ήδη τη λύση του shakedown, και ένα από τα σημαντικά στοιχεία είναι η λεπτή κόκκινη γραμμή του πόσοι οδηγοί θα επιλέγουν τη σειρά τους εκκίνησης».

Η Μouton, συμπλήρωσε, ότι τελικά είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν οι κανονισμοί από φέτος, αφού για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων: «Αν όλοι συμφωνούσαν, τότε ίσως να μπορούσαμε να αλλάξουμε τους κανονισμούς από φέτος. Όμως, για να γίνει αυτό δεν πρέπει να δηλώσει άρνηση κανείς, και ήδη κάποιοι άνθρωποι έχουν πει όχι», είπε η Mouton, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον MalcolmWilson, ο οποίος έχει εκφράσει την αντίθεση του σε αλλαγή του υπάρχοντα κανονισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply