300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

10 θέματα προς συζήτηση για το πρώτο ραντεβού

Πρώτο ραντεβού και δεν έχεις ιδέα τι πρέπει να συζητήσετε ή τι να πεις για καταφέρεις να κλείσεις και δεύτερο; Η Θεία Λόλα είναι εδώ με τις καλύτερες ιδέες για κουβεντούλα.




Κατάφερες επιτέλους να κλείσεις το πολυπόθητο ραντεβού. Έχεις βρει και που θα πάτε, το μόνο θέμαπουμένει είναι το τι θα πείτε. Μην σε περάσει και για χαζό, ούτε για άνθρωποπουδεν ξέρει να συζητά. Επίσης δεν πρέπει να πεις και τίποταπουμπορεί να την φέρει σε δύσκολη θέση, οπότε παίξε εκ του ασφαλούς.


Ξέχνα την συνέντευξη


Οι περισσότεροι άντρες τείνουν να κάνουν το πρώτο ραντεβού να μοιάζει με συνέντευξη για δουλειά. “Πόσο χρονών είσαι, πού δουλεύεις, πόσα αδέρφια έχεις” είναι ερωτήσεις που πρέπει οπωσδήποτε να ξεχάσεις. Τις έχει ακούσει 100 φορές, και τις έχει απαντήσει άλλες τόσες. Και μόνο μ' αυτό, έχεις ήδη ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους.


Καθοδήγησε την κουβέντα


Όταν βλέπεις ότι αρχίζετε και μπαίνετε στη ζώνη των “βαρετών συζητήσεων”, όπως να μιλάτε πολύ ώρα για την δουλειά σας, μην ντραπείς να πάρεις την συζήτηση στα χέρια σου και ν' αλλάξεις θέμα. “Αρκετά μ' αυτά τα βαρετά, ας πούμε και τίποτα πιο ενδιαφέρον” και αμέσως έχεις το πάτημα για να πας την κουβέντα σας αλλού.


Κράτα επαφή


Όχι με την κουβέντα σας, αλλά με τα ματιά της. Είναι και η γλώσσα του σώματος που παίζει ρόλο βλέπεις. Όσο λοιπόν θα της μιλάς, να την κοιτάς πάντα στα σέξι ματάκια της, έτσι για να της δείξεις ότι δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, ότι δεν λες ψέμματα και ότι είσαι ένας άντρας γεμάτος αυτοπεποίθηση.


Πες και κάνα κουτσομπολιό


Υπάρχει λόγος που οι γυναίκες διαβάζουν συνέχεια κουτσομπολίστικα περιοδικά. Απλά τους αρέσουν. Οπότε μην φοβηθείς να πετάξεις και κάνα κουτσομπολιό στην συζήτησή σας. Όταν μιλάς για θέματα που τα βρίσκει διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα, τότε αμέσως θα σχηματίσει την ίδια εντύπωση και για σένα.


Σε παρακολουθεί


Για την ακρίβεια παρακολουθεί κάθε σου κίνηση στο πρώτο ραντεβού σας, για να σχηματίσει και μια άποψη η κοπέλα. Όποτε όταν μιλάς στους άλλους, όπως ο σερβιτόρος ή ο ταξιτζής, φρόντισε να είσαι ευγενικός και να τους σέβεσαι. Θα κριθείς στο τέλος.


Να είσαι παιχνιδιάρης


Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που τους κάνουν να διασκεδάζουν και να γελάνε. Και μιας και ξεχάσαμε τις κλασσικές ερωτήσεις της ανάκρισης, σκέψου καμιά πιο περίεργη που συνήθως δεν θα ρώταγες στο πρώτο ραντεβού. Όπως πια είναι η αγαπημένη της γεύση παγωτού ή αν έχει βαλσαμωμένα ζώα στο σπίτι της. Έλα σκέψου κάτι. Θα κάνεις την διαφορά.


Απόφυγε τα “σκληρά θέματα”


Κι αυτά δεν είναι άλλα από την πολιτική και τα θρησκευτικά. Μην αναφερθείς καθόλου σ' αυτά μιας και μια απλή διαφωνία μπορεί να φέρει την σύγκρουση. Και δεν θα το ήθελες στο πρώτο ραντεβού.


Και η σιωπή έχει το ρόλο της


Μην ανησυχείς για τις στιγμές σιωπής που μπορεί να υπάρχουν. Δεν είναι απαραίτητο συνέχεια να μιλάτε. Ούτε να βρεις κάτι αμέσως για να την σπάσεις. Ίσα ίσα που η σιωπή ανάμεσα σε δύο άτομα δείχνει την οικειότητα που υπάρχει. Λίγοι είναι εκείνοι που μοιράζονται στιγμές σιωπής χωρίς να νιώθουν άβολα. Κι εσύ πρέπει να είσαι ένας από αυτούς.


Μην προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις


Έχει δει άλλους τόσους που έλεγαν πόσο καλοί είναι σε κάτι ή με τι βαθμό πήραν το πτυχίο τους στην προσπάθειά τους να την εντυπωσιάσουν. Αν κάνεις το ίδιο, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την ξενερώσεις. Όποτε πες καλύτερα μια ιστορία που γελοιοποιήθηκες, μιας και κανείς δεν είναι τέλειος.


Ξέχνα τι ερωτήσεις για σένα


Οι περισσότεροι άντρες δεν καταλαβαίνουν, ότι το να ρωτάς ευθέως “Πως σου φαίνομαι, είμαι ο τύπος σου, θα ξανάβγαινες μαζί μου κτλ.” θα την κάνει να φύγει τρέχοντας. Με λίγα λόγια σε κάνουν να μοιάζεις απελπισμένος για σχέση ή για ένα δεύτερο ραντεβού. Άσε λοιπόν τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους και κράτα αυτό. Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση δεν ενδιαφέρετε αν είναι ο τύπος της, είναι σίγουρος ότι της αρέσει και έχει ήδη προγραμματίσει το επόμενο ραντεβού μιας και το έχει στο τσεπάκι.

men24

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply