300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Δόθηκε η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις 2011

Δώθηκε η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις 2011Κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις για το 2011
, το οποίο επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας από το καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 


Εκεί, το «πάρων» έδωσε αρκετός κόσμος, ο οποίος παρά τη δυνατή βροχή, είδε 41 πληρώματα να ανεβαίνουν με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα τη ράμπα έναρξης του αγώνα.

Η δράση μεταφέρεται αύριο στα βουνά της ελληνικής υπαίθρου. Πρώτη ειδική διαδρομή ξεκινά αύριο στις 07:00, με τα πληρώματα να εκκινούν από το service park με κατεύθυνση την Βοιωτία και τη Φθιώτιδα για να καταλήξουν και πάλι στην Κορινθία ακολουθώντας μια διαδρομή 567 χιλιομέτρων που περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 141 χιλιομέτρων. Μάλιστα, όπως τόνισε η πλειοψηφία των οδηγών αυτή αναμένεται να είναι και η δυσκολότερη ημέρα του ράλι καθώς δεν θα υπάρχει ενδιάμεσο κανονικό service αλλά μόνο ένα remote service στα Καμένα Βούρλα χωρίς μεγάλες δυνατότητες επεμβάσεων και επισκευών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγη ώρα νωρίτερα, οι πρωταγωνιστές του WRC, με την συνδρομή και του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού που βρίσκεται κοντά στον αγώνα, επισκέφθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου και ξεναγήθηκαν, ενώ μετά από εκδήλωση στο εστιατόριο «Διόνυσος», υπέγραψαν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply