300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Το ΠΑΣΟΚ του 20%, «εκβιάζει» για να περάσει το μεσοπρόθεσμο

Με την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και των κομμάτων απέναντί της η κυβέρνηση του 20% θέλει με αυταρχικό τρόπο να περάσει το μεσοπρόθεσμο- λαιμητόμο. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα κανένα από τα κόμματα δεν θα ψηφίσει το...
μεσοπρόθεσμο που έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση του μνημονίου, κατ΄επιταγές της Τρόικας. Η κοινωνία είναι εδώ και 35 περίπου ημέρες στις πλατείες και στους δρόμους και θα συνεχίσουν να είναι.

Ο πρωθυπουργός δεν τολμά να κυκλοφορήσει και κρύβεται, όπως έκανε το Σάββατο το βράδυ που δεν πήγε στην τελετή έναρξης των Special Olympics.

Οι υπουργοί και βουλευτές του, όταν τολμούν και πάνε να μιλήσουν σε διάφορες εκδηλώσεις γίνονται δέκτες σφοδρών αποδοκιμασιών. Η οικονομία διαλυμένη. Η κοινωνική συνοχή στα τάρταρα!

Και παρόλα αυτά ο πρωθυπουργός, που μόνο για αυτά που έχει κάνει εδώ και 20 μήνες δεν έχει ψηφιστεί, επιμένει να «εκβιάζει» τους πολίτες, τα κόμματα και τους βουλευτές του να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο – ταφόπλακα της κοινωνίας.

Με το …ακαταμάχητο και ψευδεπίγραφο επιχείρημα ότι σε διαφορετική περίπτωση θα …χρεοκοπήσει η χώρα!

Φυσικά αν… ζούσε σ΄ αυτή τη χώρα ο κύριος Παπανδρέου θα είχε αντιληφθεί ότι αυτό συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες…χάρη στις δικές του αποφάσεις που μας οδήγησε, χωρίς να μας ρωτήσει στις εκλογές, στους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply