300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Τα 25+1 απαραίτητα μιας stylish γκαρνταρόμπας...


Κομψή κάθε μέρα. Αν αυτός είναι ο στόχος σας, δεν έχει σημασία αν διαθέτετε πολλά ή λίγα χρήματα.
Το πιο σημαντικό είναι στην γκαρνταρόμπα σας να έχουν βρει θέση τα κατάλληλα ρούχα, τα αξεσουάρ και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα...
Ρωτήσαμε ειδικούς, παρατηρήσαμε τις πιο ωραίες εμφανίσεις των σταρ ανά τον κόσμο, μελετήσαμε τις προτάσεις των σχεδιαστών μόδας και συντάξαμε τη… λίστα με τα 25 και 1 αντικείμενα μόδας και ομορφιάς που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες στο παιχνίδι του στιλ. Πρόκειται για έξυπνες αγορές, αφού θα τις αποκτήσετε χωρίς τύψεις. Η διαχρονική αξία τους θα αποδείξει πως ξέρετε να χειρίζεστε με σύνεση τον προϋπολογισμό σας. Η κρίση άλλωστε απαιτεί έξυπνες λύσεις με διαχρονική αξία.

1. Αρωματικό αφρόλουτρο 
Στο καθημερινό πρόγραμμά σας στριμώχνονται δεκάδες υποχρεώσεις, ραντεβού, δουλειές… Το στρες και η κούραση καθρεφτίζονται στο δέρμα σας. Δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε ένα spa για να χαλαρώσετε. Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα υπέροχο ενυδατικό και αρωματικό αφρόλουτρο. Αφιερώστε δέκα λεπτά από τον χρόνο σας για να βουλιάξετε στην μπανιέρα σας, ανάψτε ένα - δύο κεριά και διώξτε την κούραση και το άγχος.

2. Βερνίκι νυχιών σε παλ απόχρωση
Τα περιποιημένα άκρα είναι βασικό στοιχείο μιας stylish εμφάνισης. Αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε μανικιούρ, αρκεί να λιμάρετε τα νύχια σας και περάστε μία στρώση από ένα βερνίκι σε ουδέτερη απόχρωση.

3. Δερμάτινη τσάντα
Αρκετά μεγάλη ώστε να χωρά τα απαραίτητα, αρκετά μικρή ώστε να είναι κομψή, μια δερμάτινη τσάντα που θα κρατήσετε κάθε μέρα του χειμώνα θα αποκτήσει σιγά σιγά μια θέση στα αγαπημένα σας αξεσουάρ.

4. Δερμάτινο μπουφάν
Κατά προτίμηση μαύρο, αλλά όχι απαραίτητα. Θα το φορέσετε από το πρωί ώς το βράδυ σε μια πιο rock-glam εκδοχή του χαρακτήρα σας.

5. Ενυδατικό για τα χείλια 
Τα σκασμένα, παραμελημένα χείλη που ξεφλουδίζουν δεν ταιριάζουν σε κομψές κυρίες. Ενα ενυδατικό για τα χείλη πρέπει να βρίσκεται πάντα στην τσάντα σας.

6. Κολάν παντελόνι
Θα το φορέσετε τα Σαββατοκύριακα με φαρδιά πουλόβερ ή ανδρικά, λευκά πουκάμισα, σαν επιτομή της χαλαρής κομψότητας.

7. Κλείστε ραντεβού σε έναν καλό κομμωτή για ένα νέο κούρεμα 
Κοστίζει αρκετά, περισσότερο από ένα κούρεμα στο κομμωτήριο της γειτονιάς σας, αλλά αξίζει. Οπως λένε οι ειδικοί, το σωστό κούρεμα μπορεί να σας μεταμορφώσει. Επιπλέον με το σωστό styling μπορείτε να φτιάχνετε μόνες σας τα μαλλιά σας, γλιτώνοντας έτσι αρκετά χρήματα. Ζητήστε από τον κομμωτή σας συμβουλές όσον αφορά το styling, δεν θα αρνηθεί να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά του.

8. Κλασικό άρωμα
Η Κοκό Σανέλ συνήθιζε να λέει πως το άρωμα μιας γυναίκας μένει στη μνήμη χαραγμένο πολύ περισσότερο απ' ό,τι η εμφάνισή της. Μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα κλασικό άρωμα που θα κάνετε δικό σας;

9. Κόκκινο κραγιόν
Στη θέα του πολλές γυναίκες τρομάζουν. Η αλήθεια είναι όμως ότι πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες τάσεις της επερχόμενης σεζόν. Επιπλέον, ένα κόκκινο κραγιόν θα φωτίσει το πρόσωπό σας, σε αντίθεση με τα μουντά χρώματα του χειμώνα. Στα καταστήματα καλλυντικών θα βρείτε εκατοντάδες κόκκινα κραγιόν: ένα απ’ όλα σίγουρα θα σας ταιριάξει. Ανακαλύψτε το!

10. Κάτι παλιό 
Μια καρφίτσα, οικογενειακό κειμήλιο. Ενα παλιό ρολόι. Μια εσάρπα με ρετρό αέρα. Ο,τι κι αν διαθέτετε από το παρελθόν, είναι η ιστορία του που το κάνει ξεχωριστό, γι' αυτό και θα μεταμορφώσει την εμφάνισή σας.

11. Μεταξωτό μαντίλι
Προτιμήστε ένα πολύχρωμο σχέδιο που συνδυάζει πολλά χρώματα. Ετσι, θα μπορείτε να το συνδυάζετε με περισσότερα ρούχα. Θα το φορέσετε στον λαιμό, γύρω από τη μέση, δεμένο στην τσάντα σας. Ακόμη και μια total black εμφάνιση θα αποκτήσει μια νέα όψη αν προσθέσετε ένα μεταξωτό μαντίλι.

12. Μεγάλα γυαλιά ηλίου 
Τα προτιμούν οι σταρ γιατί προσθέτουν μυστήριο στην εμφάνισή τους. Σε εσάς θα χαρίσουν λίγο glamour, ακόμη κι αν πρόκειται να τα φορέσετε για μια σαββατιάτικη βόλτα στο Κολωνάκι.

13. Μπεζ γκαμπαρντίνα 
Ιδανική για τον καιρό στην Ελλάδα, αφού μπορεί να φορεθεί σχεδόν όλο τον χειμώνα. Διαλέξτε τη στο σωστό μήκος για το ύψος σας.

14. Μάσκαρα
Ακόμη κι αν δεν σας αρέσει να βάφεστε, δύο στρώσεις μάσκαρα θα… μεταμορφώσουν το πρόσωπό σας κάνοντας το βλέμμα σας πιο έντονο.

15. Μαύρο παντελόνι
Οφείλει να έχει την τέλεια εφαρμογή, γι' αυτό μην το επιλέξετε με βάση τις τάσεις της μόδας αλλά ανάλογα με τον σωματότυπό σας.

16. Μια μικρή βούρτσα 
Βάλτε τη στην τσάντα σας και κρατήστε την εκεί. Λίγο πριν από το ραντεβού για μεσημεριανό ή εκείνη τη σημαντική συνάντηση, χτενίστε τα μαλλιά σας. Κάνει καλό και στην αυτοπεποίθηση!

17. Οπάκ καλσόν
Απαραίτητο αξεσουάρ τον χειμώνα που μας έρχεται, θα κάνει το πόδια σας να φαίνονται πιο καλλίγραμμα και παράλληλα θα σας κρατήσει ζεστές. Αυτήν τη σεζόν εκτός από μαύρο, διαλέξτε καλσόν σε καφέ ή μπορντό αποχρώσεις.

18. Πούδρα ή φον ντε τεν 
Η έμφαση φέτος δίνεται στην υφή της επιδερμίδας. Το ζητούμενο είναι ένα ματ αλλά λαμπερό φινίρισμα, γι' αυτό διαλέξτε μια πούδρα ή ένα compact προϊόν που θα καλύπτει τις ατέλειες και θα φωτίζει το πρόσωπο. Προτιμήστε έναν τόνο πιο ανοιχτό για ακόμη περισσότερο φως, δώστε όμως προσοχή στο τελείωμα, ώστε να «σβήσει» γλυκά γύρω από το περίγραμμα του προσώπου.

19. Τέλεια επιδερμίδα
Το θέμα δεν είναι να νικήσετε τον χρόνο αλλά να περιορίσετε τα σημάδια του. Διαλέξτε την κατάλληλη κρέμα ματιών ή ένα επανορθωτικό σέρουμ και χρησιμοποιήστε το κάθε μέρα!


20. Το σωστό σουτιέν 
Ακούγεται κλισέ, όμως η πλειονότητα των γυναικών δεν γνωρίζει ποιο είναι το σωστό νούμερο του σουτιέν της και δεν παρέχει στο στήθος της την κατάλληλη στήριξη. Επενδύοντας στο σωστό σουτιέν θα τονίσετε ένα από τα ατού σας και επιπλέον θα αλλάξετε τη στάση του σώματός σας.

21. Φάκελος σε λαμπερές αποχρώσεις 
Ενας φάκελος για τις βραδινές εμφανίσεις κρίνεται απαραίτητος. Διαλέξτε έναν σε χρυσό ή ασημί, με λεπτομέρειες από φτερά ή γούνα. Θα δημιουργήσει εντύπωση στα πάρτι του χειμώνα.

22. Φλατ μπαλαρίνες 
Φέτος στη μόδα είναι οι λεοπάρ! Ανετα και κομψά, τα φλατ γοβάκια φοριούνται περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο και ταιριάζουν σε όσες βάζουν την άνεση σε προτεραιότητα.

23. Χρυσό κολιέ
Ενα λιτό μενταγιόν, μια λεπτή χρυσή αλυσίδα, κάτι απλό αλλά προσεγμένο που θα φορέσετε στον λαιμό σας θα προσθέσει μερικούς sexy πόντους στην εμφάνισή σας.

24. Ψηλοτάκουνες γόβες 
Από καλό δέρμα, κατά προτίμηση μαύρες, με κλασικό, ψηλό και λεπτό τακούνι και το πιο σημαντικό με τέλεια εφαρμογή. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την εικόνα μιας γυναίκας που υποφέρει πάνω στα παπούτσια που φορά. Δώστε λοιπόν προσοχή στην άνεση και την καλή εφαρμογή. Τότε μόνον οι γόβες σας θα σας προσφέρουν… έξτρα αυτοπεποίθηση σε κάθε σας βήμα.

25. Vintage φόρεμα
Εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1960 ή του 1970, ανάλογα με το στιλ σας, ένα ρετρό φόρεμα θα ανανεώσει το look σας.




via

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply