300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Για 26η μέρα στους δρόμους οι Αγανακτισμένοι (vids)

Για ακόμη μια μέρα (26η) κατέβηκαν οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα διαμαρτυρόμενοι για τα σκληρά μέτρα λιτότητας. Υπολογίζεται πως οι διαδηλωτές την Κυριακή (19/6), στην 4η πανευρωπαϊκή κινητοποίηση, ξεπέρασαν τους 15.000.
Από τη συγκέντρωση έξω από το κοινοβούλιο έκλεισαν οι δρόμοι στη λεωφόρο Αμαλίας, στη βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Ακαδημίας, όπως και στην Πανεπιστημίου μέχρι την Αμερικής.
Εκτός από τους Έλληνες δημοσιογράφους που πήγαν στην πλατεία για να καλύψουν την 26η μέρα των Αγανακτισμένων, βρέθηκαν και ξένοι από γερμανικά, γαλλικά και αμερικανικά πρακτορεία ειδήσεων.
Κυρίαρχο σύνθημα ήταν: «Από την Ελλάδα έως την Ισπανία, όλη η Μεσόγειος να γίνει μια πλατεία».
Μάλιστα, Αγανακτισμένοι πήγαν έξω από τη Βουλή αυτοσχέδιες κρεμάλες λέγοντας πως προορίζονται για τους βουλευτές. Παρόμοια κίνηση είχαν κάνει Αγανακτισμένοι πριν από λίγες μέρες στα Τρίκαλα.
15 προσαγωγές από μηχανοκίνητη πορεία
Συνολικά 15 άτομα προσήχθησαν κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης πορείας το απόγευμα της ίδιας μέρας σε Κηφισιά, Πολιτεία και Χολαργό
Πιο αναλυτικά, περίπου 30 μοτοσικλετιστές που κρατούσαν ελληνικές σημαίες πήγαν στην Κηφισιά, όπου φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι του Αντώνη Σαμαρά, του Γιώργου Αλογοσκούφη και του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμένου.
Έπειτα κατέβηκαν την Κηφισίας όπου τους έγινε έλεγχος στο ύψος της Αττικής Οδού και στη συνέχεια μετέβησαν μέχρι το Χολαργό, πιθανότατα με προορισμό το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.
Στην οδό Περικλέους έγινε επεισόδιο με πολίτη, ο οποίος τραυματίστηκε και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι προχώρησαν σε προσαγωγές.
Οι 15 διαδηλωτές οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου εξετάζονται ενώ ενδέχεται να σχηματισθεί σε βάρος τους, δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών και άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

4η Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση στο Σύνταγμα by News247
Αγανακτισμένοι τραγουδούν τον εθνικό ύμνο by News247

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply