300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

5 απίστευτες πόλεις μινιατούρες!

1. Μικρογραφία της Μόσχας
Εάν δεν έχετε το χρόνο να επισκεφτείτε όλα τα αξιοθέατα της Μόσχας, μπορείτε να τα δείτε όλα σε μικρογραφία.
Οι Ρώσοι έχουν δημιουργήσει ένα μικροσκοπικό αντίγραφο της πόλης από το 1986. Κάθε κτήριο και τμήμα της μικρογραφίας, σκουπίζεται από την σκόνη και οι εργαζόμενοι αντικαθιστούν τα παλαιά κτήρια με τα πρόσφατα χτισμένα, έτσι ώστε το αντίγραφο της πόλης να είναι πάντα ενημερωμένο.

2. Μικρογραφία της Γαλλίας

Το Elancourt βρίσκεται 30 χλμ. από το κέντρο του Παρισιού.
Στο Elancourt, μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο μέρος του πολιτισμού και της ιστορίας της Γαλλίας… σε μικρογραφία. Μια έκταση πάνω από 5 εκτάρια, καλύπτονται με τα χαρακτηριστικά γαλλικά τοπία, με κάστρα, μέγαρα, λίμνες, δικαστήρια, λιβάδια, όλα χτισμένα σε μια κλίμακα 1:30.
Υπάρχουν πάνω από 160 μικροσκοπικά γαλλικά μνημεία από όλη την χώρα, 60.000 μικροσκοπικοί άνθρωποι, πάνω από 20.000 μικρά δέντρα, 5 ποτάμια και 2 εκτάρια με νερό.

3. Μίνι πόλη από ζάχαρη

Ο καλλιτέχνης Meschac Gaba φαντάστηκε μια πόλη της ζάχαρης, και την έχτισε.
Χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο γνωστά κτήρια παγκοσμίως, δημιούργησε μια πόλη από ζάχαρη, η οποία αποτέλεσε μέρος στην έκθεση "Port City at the Greenland Street gallery" στο Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι.
Μερικά από τα κτήρια που ξεχωρίζουν είναι το Taj Mahal, ο πύργος του Άιφελ, η Όπερα του Σίδνεϊ, οι πύργοι Petronas, το Reichstag, το Εmpire State Building (πρώην), και άλλα. Υπάρχουν 600 κτήρια στην πόλη, και καταλαμβάνει μια έκταση 10μέτρα επί 6 μέτρα περίπου και χρειάστηκε 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί.

4. Πόλη μπισκότων

Ο καλλιτέχνης Song Dong, χρειάστηκε 3 ημέρες για να κατασκευάσει μια πόλη από μπισκότα στο πολυκατάστημα Selfridges στο Λονδίνο.
Βέβαια στο τέλος, ο κόσμος κλήθηκε να φάει το δημιούργημα του Song Dong, αφού είχε πια ολοκληρώσει την αποστολή του.

5. Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το 2008, η ομάδα "Χονγκ Κονγκ LEGO", δημιούργησε μια καταπληκτική αναπαράσταση της πόλης που θα φιλοξενούσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξ ολοκλήρου από LEGO. Περιέχει 300.00 τουβλάκια LEGO και 4.500 φιγούρες. η πόλη περιλαμβάνει τους αθλητικούς χώρους αλλά και το ολυμπιακό χωριό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply