300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

7 Σταρ του Χόλιγουντ χωρίς makeup

Drew Barrymore, Jessica Alba, Eva Longoria, Kim Kardashian, Dita Von Teese, Tori Spelling και Bonus Marilyn Manson... Οπως τa λέει ο τίτλος. Και μην πεις ότι δε σε προειδοποιήσαμε!

Οτι στις φωτογραφήσεις και στον κινηματογράφο πέφτει πατσουλί και φώτοσοπ το ξέρεις. Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνο σου παρατηρώντας τις ρυτίδες στο χέρι και τη γυαλάδα στο γλουτό, τις διαφορές στο φωτισμό, την ομοιομορφία στα κρίσιμα μέρη. Ετσι μόνο συνηθισμένοι άνθρωποι μετατρέπονται στους θεούς του δχόλιγουντ και της μουσικής που έχεις μάθεις και αγαπάς και πες μας τώρα ότι εκπλήσσεσαι.

Για να πούμε και του σταρ το δίκιο, οι περισσότερες από τις θεές διαθέτουν φυσική ομορφιά και η "τεχνολογία" καλύπτει απλώς μικρές ατέλειες ή κάνει το αποτέλεσμα πιο γυαλιστερό. Ωστοσο, υπάρχουν και εκείνες οι σταρ που χωρίς την "τεχνολογία" είναι άλλοι άνθρωποι. Αυτές ψάξαμε, αυτές βρήκαμε και ιδού το αποτέλεσμα. 


Drew Barrymore


Δεν διεκδίκησε όσκαρ ομορφιάς ούτε με μέικ απ. Αλλά χωρίς μοιάζει με τη φίλη σου τη Αναστασούλα. Αυτή που πάντα θυμάσαι όταν έχεις χωρίσει ή λοίπουν όλοι για διακοπές και έχεις μείνει στην Αθήνα με 40 βαθμούς 15άυγουστο. Την παίρνεις τηλέφωνο να βγείτε για κάνα ποτό γιατί ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε πάρει κανένα μάτι.

Eva Longoria 


Ευτύχως που η Eva έχει φράγκα. Κρατάει ρευστό στο χέρι μαζί με το κινητό, η τσάντα της κάνει όσο το αυτοκίνητο σου και το αυτό το κάτι που έχει κρεμάσει στο λαιμό της όσο το εξοχικό σου στο Πόρτο Γερμενό. Γιατί χωρίς μέικαπ μοιαζει με λατίνα συμμορίτισσα από το δυτικό Λος Αντζελες που δεν τόχει τίποτα να σου κολλήσει το περίστροφο στη μάπα.

Jessica Alba 


Ταγαρογκόμενα στο Αμέρικα έχεις δει; Μαλλί μέχρι τον κώλο; Παλτό της γιαγιάς το χειμώνα; Φρύδια Βαμβακούλα και αποτρίχωση μόνο στο μούστάκι; Ε, δες τη Τζέσικα Αλμπα όπως πραγματικά είναι. Δεν λέμε ότι είναι άσχημη αλλά δεν είναι και ο ξανθός άγγελος που μάθαμε από τις ταινίες;

Kim Kardashian 


Ολα το μακιγιάζ, το γκλάμουρ και τα sex tapes σε νησιά της Καραιβικής του κόσμου δεν μπορούν να κρύψουν τις ρίζες της. Κλασσική χαμηλοκώλα βυζαρού και μαυροτσούκαλο (δικιά μας δηλαδή) βγαλμένη λες από ταινία του Εγκογιάν για την γενοκτονία των αδερφού Αρμένικου λαού!

Dita Von Teese


H σούπερ κίνκι λέσμπιαν ντίβα του μπουρλέσκ διατηρεί την ρέτρο κλάσσική αισθητική της αλλά χωρίς make-up μοιάζει με κοριτσάκι που θες να του πάρεις παγωτό. Σίγουρα δεν είναι έγκλημα να έχει κανείς φυσική ομορφιά αλλά όταν μας έχει σε ανώμαλες φαντασιώσεις είναι δύσκολο να τη δούμε διαφορετικά.

Tori Spelling


Τη φάτσα της -αγαπάμε να μισούμε- Ντόνα από το ορίτζιναλ Μπέβερλι Χιλς τη φάγαμε στη μάπα σε όλη μας την εφηβεία. Τι να κάνουμε που και η Κέλι έπρεπε να έχει φίλους! Tότε ήταν με μέικ-απ και ήταν απλά η πιο άσχημη. Φαντάσου χωρίς. Ή μάλλον μη φανταστείς. Δες.

Bonus: Marylin Manson (ναι, άντρας) 


Εδώ ρισπέκτ. Με το μέικ απ, ο Μέριλιν είναι η πιο φρικιαστική φάτσα που μπορείς να συναντήσεις. Χωρίς το μεικ απ μεταμορφώνεται στο αμερικανάκι με το προβληματικό υπόβαθρο που θα ληστέψει το μπακάλικο της γειτονιάς ή θα ανατινάξει κυβερνητικό κτίριο του FBI με 2000 κιλά αυτοσχέδιου εκρηκτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply