300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Big Size, Big Deco!




Ποιος σας είπε ότι για να πετύχετε ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα στο χώρο σας, θα πρέπει όλα τα αντικείμενα να 'ναι μικροσκοπικά, λεπτεπίλεπτα και μίνιμαλ; Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν την ύπαρξη μεγάλων αντικειμένων, που κλέβουν την παράσταση και δημιουργούν ένα οπτικό... παιχνίδι στο χώρο.



Έχουμε πει ξανά και ξανά πως οι καθρέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τους χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι και ταυτόχρονα πιο φωτεινοί. Όταν μιλάμε όμως για έναν καθρέπτη μεγάλων διαστάσεων, τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο. Ειδικά αν πλαισιώνεται από μία περίτεχνη και λίγο ρετρό κορνίζα κι ακουμπάει στο δάπεδο, τότε η αισθητική αγγίζει το τέλειο. 



Όσο αστείο ή περίεργο κι αν σας φανεί, ένα τεράστιο ρολόι τοίχου με μεγάλους ή μικρούς δείκτες, είναι ένα από τα trends της διακόσμησης και λανσάρεται σχεδόν σε όλα τα κορυφαία design stores. Τοποθετήστε το σε ένα μεγάλο τοίχο ή σε μία μικρή γωνία και δώστε ένα ιδιαίτερο τόνο στο σαλόνι σας.



Αν έχετε λιτές και μίνιμαλ γραμμές στο χώρο σας, τότε ένας τεράστιος νεομπαρόκ πολυέλαιος σε έντονο χρώμα, μπορεί να αλλάξει όλο το ύφος και να δώσει μία αίσθηση κυριαρχίας. 



Η τέχνη δεν έχει όρια αισθητικά κι εννοιολογικά, πόσο μάλλον γεωμετρικά. Γι' αυτό αν σας αρέσει η ιδέα ενός έργου τέχνης στο σαλόνι σας, τότε διαλέξτε ένα ωραίο δίπτυχο ή τρίπτυχο και τοποθετήστε το σε ένα μεγάλο κενό τοίχο. Γι' ακόμη πιο σύγχρονο design, τοποθετήστε το στο δάπεδο και μην το κρεμάσετε στον τοίχο, όπως κάνουμε συνήθως. 

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με τα αντικείμενα, τα υλικά και τα χρώματα. Μην φοβάστε το μέγεθος και συγκεκριμένα τις μεγάλες διαστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply