300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Σε απόγνωση οι βουλευτές! Δεν τολμάνε να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους και από την Βουλή! Σοκαρισμένοι από την επίθεση σε Πεταλωτή!



Ελεύθεροι - πολιορκημένοι αισθάνονται οι βουλευτές και βγάζουν άναρθρες κραυγές απόγνωσης καθώς οι επιθέσεις που δέχονται από αγανακτισμένους πολίτες πληθαίνουν και μάλλον δεν θα σταματήσουν!


Τώρα τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο αλλά η ευθύνη είναι συλλογική!


Περίπου 50 με 100 άτομα πέταξαν πέτρες, αβγά και γιαούρτια εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή όταν εκείνος προσερχόταν στο κτίριο του ΚΑΠΗ στην οδό Αλεξουπόλεως στην Αργυρούπολη όπου σε εξέλιξη βρίσκεται κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Στο σημείο βρέθηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ.


Όπως αναφέρει το ΣΚΑΪ, έχουν προσαχθεί στο τμήμα δύο από τους συγκεντρωμένους.


Έξω από το κτίριο παρέμειναντα ΜΑΤ προσπαθώντας να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους ενώ προστάσευσαν και τα παράθυρα για να μην περάσει κάποια πέτρα μέσα στην αίθουσα.


Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι διοργανωτές έχουν τοποθετήσει μαξιλάρια στα παράθυρα.


Πάνω από 800 άτομα φώναξαν συνθήματα εναντίον των αστυνομικών και των πολιτικών, ενώ στην εικόνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι διαμαρτυρόμενοι έριχναν λέιζερ στο πρόσωπο του.


Την ώρα που γινόταν αυτό, ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για «εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ» που προσπαθούν «να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι σημαίνει Δημοκρατία».


Ο ίδιος ο κ. Πεταλωτής στην ομιλία του υποστήριξε ότι δεν αισθάνεται εγκλωβισμένος και δεν το φοβίζουν τέτοιες εκδηλώσεις.


Είπε δε ότι στο σημερινό περιστατικό συμμετείχαν «τραμπούκοι και κανίβαλοι που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν το έργο της κυβέρνησης».


Δια στόματος του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου ήταν η πρώτη αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης. «Πιστεύω ότι σε λίγο θα έχουμε θύματα» τόνισε ο κ. Λοβέρδος στο δελτίο του Mega.







Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply