300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Φοβούνται τις αντιδράσεις των "αγανακτισμένων"



Τα αυξανόμενα κρούσματα φραστικών επιθέσεων εναντίον στελεχών της κυβέρνησης και πολιτικών προκαλούν έντονο προβληματισμό στο πολιτικό σκηνικό.
Χθες σημειώθηκε μία ακόμη αποδοκιμασία κυβερνητικού στελέχους. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, που βρισκόταν στη Χίο.
Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Βουνακίου, μπροστά από την πρώην Νομαρχία Χίου, όπου έφτασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Οι «Αγανακτισμένοι» είχαν περικυκλώσει το κτίριο, κρατούσαν κατσαρόλες και φώναζαν συνθήματα όπως «Λαέ πολέμα, σου πίνουνε το αίμα». Την ώρα που προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτίριο οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είχαν καταφθάσει, εμπόδισαν τους συγκεντρωμένους. Δημιουργήθηκε ένταση και στη συνέχεια οι διαδηλωτές άρχισαν να πετάνε αυγά και γιαούρτια, ενώ έστησαν περιμετρικά του κτιρίου κάσες, καναπέδες και κάδους απορριμμάτων εγκλωβίζοντας μέσα στο κτίριο τον υπουργό.
Το απόγευμα της Δευτέρας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., Αστέριος Ροντούλης δέχθηκε επίθεση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όταν μία μικρή ομάδα βγήκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κατευθύνθηκε προς την πλευρά του και του πέταξε αυγά.

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. που βρισκόταν με παρέα φίλων σε κεντρικό καφέ της πλατείας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν και δεν υπέβαλε μηνύσεις.

Την ίδια μέρα και η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα αποδοκιμάστηκε από πολίτες στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να αποχωρήσει με ασφάλεια.
real.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply