300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Σε φόντο πρόωρων εκλογών η συνάντηση Παπούλια-Παπανδρέου

Μετά και την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λιάνη, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε έκτακτη σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, προφανώς αντιλαμβανόμενος τον κλοιό που σφίγγει, ενώ δεν αποκλείεται πλέον και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης (15/06), στη μία το μεσημέρι, ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ζήτησε το ραντεβού θα ενημερώσει τον πρόεδρο για τις τελευταίες εξελίξεις μετά και την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λιάνη, ενώ στο τραπέζι βρίσκεται πλέον και το ζήτημα των πρόωρων εκλογών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ματαίωσε το πρόγραμμά του για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, εν μέσω θύελλας στην κυβέρνηση.

Η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λιάνη και η δήλωση του βουλευτή Κοζάνης Α. Αθανασιάδη ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο επισπεύδουν τις εξελίξεις και είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για το τι θα πει ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να ενημερώσει τον κ. Παπούλια για την εμμονή του στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης, καθώς και για τη στάση που τηρούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τόσο στο θέμα της συνεννόησης όσο και σχετικά με τη στάση που δηλώνουν ότι θα τηρήσουν κατά τη συζήτηση και ψήφισή του στη Βουλή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply