300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Κομισιόν: Η Ευρώπη θα βοηθήσει μόνο αν η Ελλάδα εργαστεί

Σύμφωνα με την Κομισιόν, η ώρα της αλήθειας πλησιάζει για τη χώρα μας, ενώ το βασικό είναι να υπάρξει συναίνεση, καθώς και να εργαστεί η Ελλάδα, ώστε να ανταποκριθεί με τη σειρά της η Ευρώπη.

Ειδικότερα, η Πία Χάνσεν, εκπρόσωπος του προέδρου Ζοζέ Μπαρόζο τόνισε κατά την τακτική ενημέρωση της Κομισιόν, την Τετάρτη (22/06) πως "με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην ελληνική κυβέρνηση υπήρξε ένα αποφασιστικό βήμα για την οικοδόμηση συναίνεσης, ώστε να εφαρμοστούν τα απαραίτητα οικονομικά μέτρα και οι μεταρρυθμίσεις."

Η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει πως το μήνυμα και από τον κ. Μπαρόζο και από τον Χέρµαν Bαν Ρόµπαϊ και από τους Ευρωπαίους ηγέτες είναι ξεκάθαρο: "Το σχέδιο πρέπει να εφαρμοστεί."

"Την ερχόμενη εβδομάδα είναι η ώρα της αλήθειας για όλες τις πολιτικές δυνάμεις
", συνέχισε, προσθέτοντας πως "το επίκεντρό μας είναι να υπάρξει συναίνεση και το μήνυμα είναι πως εάν η Ελλάδα εργαστεί, η Ευρώπη θα ανταποκριθεί."

Η κ. Χάνσεν επέμεινε πως δεν υπάρχει εναλλακτική λύση από την εφαρμογή του προγράμματος, ενώ σε επανειλημμένες ερωτήσεις, απέφυγε να πει εάν η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει στην περίπτωση που δεν εφαρμοστεί το σχέδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply