300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Αρσενικά με σπορ αυτοκίνητο “ακατάλληλοι” για δέσμευση



Ακόμα μία απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν… Μπορεί να τους αρέσουν οι άνδρες με εντυπωσιακά, σπορ αυτοκίνητα, αλλά δεν τους θεωρούν κατάλληλους για μόνιμη σχέση και γάμο, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.


Επιστήμονες από το Τέξας και τη Μινεσότα επιστράτευσαν σχεδόν 1.000 εθελοντές για να διαπιστώσουν τι μηνύματα στέλνουν διάφορες συμπεριφορές. Αν και οι άντρες χρησιμοποιούσαν τα είδη πολυτελείας ως μήνυμα πρόσκαιρης σχέσης, οι γυναίκες δεν επένδυαν σε ακριβά είδη για να προσελκύσουν τους άντρες.


Επιπλέον, ενώ οι γυναίκες έβρισκαν πιο ελκυστικό έναν άντρα που οδηγούσε ένα ακριβό, εντυπωσιακό σπορ αυτοκίνητο, είχαν πλήρη επίγνωση ότι η επιλογή του πιθανότατα είχε γίνει για να τις «ρίξει» - και έτσι τον θεωρούσαν λιγότερο ελκυστικό ως δυνητικό υποψήφιο για κάτι πιο σοβαρό και μόνιμο.


Σύμφωνα με τη μελέτη, οι άντρες που επιδεικνύουν ακριβά είδη, όπως τα αυτοκίνητά τους, για να προσελκύσουν ερωτικούς συντρόφους, είναι σαν τα αρσενικά παγώνια που τεντώνουν την ουρά τους μπροστά στα θηλυκά για να ζευγαρώσουν. Και αυτό, διότι το μήνυμα από τέτοιου είδους ακριβά αντικείμενα είναι πως ενδιαφέρονται μόνο για το ζευγάρωμα, δηλαδή μια πρόσκαιρη ερωτική σχέση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply