300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Τα πιο όμορφα κορίτσια της παραλιακής


Το βλέμμα τους έχει την εμπειρία και τη γοητεία της νύχτας. To δέρμα τους το χρώμα του αιώνιου καλοκαιριού και τη μυρωδιά της βανίλιας... Ό,τι κι αν νομίζεις ότι ξέρεις για τις πιο όμορφες barwomen της Παραλιακής είναι λίγο. Τις βρήκαμε, τις ρωτήσαμε, μας πότισαν και τελικά καταλήξαμε: η νύχτα βγάζει... τα καλύτερα κορίτσια!
Ρεπορτάζ: Μάνος Καπιόκας
ΑΚΡΩΤΗΡΙ
Η Ευαγγελία είναι μια ατελείωτη Ροδίτισσα 26 ετών με απίθανα πόδια (ύψους 1,10 μ.). Αφού τελείωσε τα ΤΕΦΑΑ και ασχολήθηκε με το water polo, εντάχθηκε στο team του Ακρωτήρι και έκτοτε ομορφαίνει τις νύχτες μας.
SEA ‘N' CITY

H γλυκιά Λίνα είναι μόλις 21 ετών και ήδη πρόλαβε να κάνει σεμινάρια bartending στο Bar Philosophy (άρα μην της ζητήσεις gin tonic, γιατί θα την ξενερώσεις) και σπουδάζει παράλληλα λογιστική, την οποία, ωστόσο, δεν νομίζει να ακολουθήσει.
W

Aποκλείεται να μην την έχεις ξεχωρίσει μέσα στο ανδροκρατούμενο W. To ιδιαίτερο στυλ της και τα κατάξανθα μαλλιά της έχουν αφήσει πολλούς Αθηναίους άυπνους. Λέγεται Ιωάννα- Ζακλίν, αλλά τη φωνάζουν Ζανίν (απαντάει μόνο όπου θέλει, οπότε μην τρελαίνεσαι).

Β.Ε.D

H Άντζελα με ρίζες από Μυτιλήνη και Κρήτη είναι το... δυνατό χαρτί του φετινού B.E.D και κυρίως του prive bar Παρασκευές και Σάββατα.
ΑKANTHUS

Η Νένη, ζουμερή σαν τη φράουλα που δαγκώνει, και με ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της Παραλιακής, είναι πίσω από την μπάρα του γνωστού mainstream club.
DREAM CITY
H Μαρίνα, με κρητική και πολίτικη καταγωγή, φιγουράρει πίσω από την ψηφιδωτή κεντρική μπάρα του Dream City και συγκεκριμένα κάτω από το τεράστιο χρυσό χταπόδι! Δεν θα μπορούσε να δουλεύει πουθενά αλλού, αφού λατρεύει το ξεχωριστό concept του DC. Eίναι 23 ετών, αισθητικός και παράλληλα «καρφώνει» για την ομάδα βόλεϊ του Αλίμου.

Διαβάστε περισσότερα στο Athens Magazine Ιουνίου, που κυκλοφορεί 8 Ιουνίου στα περίπτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply