300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Μίλα του για... σεξ


Έχεις παράπονα από το σύντροφό σου σχετικά με το σεξ, αλλά διστάζεις να του μιλήσεις; Δικαίως!

Είτε πρόκειται για σχέση που μόλις ξεκίνησε είτε για γάμο ή συμβίωση χρόνων, οι συζητήσεις που αφορούν στην ερωτική ζωή δεν είναι ποτέ εύκολες, είναι όμως αναγκαίες αν επιθυμείς βελτίωση. Πάρε μερικές ιδέες για το πώς να θίξεις διακριτικά και με αποτελεσματικότητα το θέμα στον καλό σου.

- Ξεκαθάρισε στον εαυτό σου το ζήτημα και βεβαιώσου ότι έχεις αποφασίσει ακριβώς τι θέλεις να συζητήσεις μαζί του. Μόνο έτσι θα είσαι σαφής και θα πετύχεις το επιθυμητό.

- Αναζήτησε την κατάλληλη στιγμή. Καλύτερα να ξεκινήσεις την κουβέντα όταν εκείνος θα είναι χαλαρός και ξεκούραστος. Οπωσδήποτε μην το κάνεις εν μέσω κάποιου καυγά ή σε στιγμές έντασης.

- Διάλεξε τον κατάλληλο χώρο. Μην επιλέξεις να αρχίσεις τη συζήτηση στο κρεβάτι πριν ή μετά τη σεξουαλική πράξη, γιατί θα νομίσει πως σε έχει απογοητεύσει, γεγονός που θα σας δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.

- Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα θέμα άκρως ευαίσθητο που απαιτεί ειδικούς χειρισμούς. Μην είσαι αυστηρή ή επικριτική αν θες η συζήτηση να αποδώσει αποτελέσματα.
newsbomb.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply