300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ - Έκτακτη σύγκληση της ΚΟ μετά τις παραιτήσεις (vids)


Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ μετα το "ντόμινο" παραιτήσεων βουλευτών. Μετά τον κ. Φλωρίδη,  παραιτήθηκε και Ε. Νασιώκας... Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες, ενώ σε θρίλερ  εξελίσσεται και ο ανασχηματισμός... Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά τις παραιτήσεις, και τα αιτήματα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκακτη σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Μέσα σε όλα αυτά, ο πρωθυπουργός σπεύδει προς τη Βουλή, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ζήτησε συνάντηση μαζί του μέσα στην ημέρα. 

Οι δύο παραιτήσεις

Πρώτος παραιτηθείς, ο κ. Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος είπε ότι χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία μετά τις μικροκομματικές τακτικές που επέδειξαν τα δύο μεγάλα κόμματα. 

Λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωσε και την παραιτηση του ο Έκτορας Νασιώκας. 
Ο κ. Νασιώκας βρέθηκε της Βουλής όπου ανακοίνωσε την παραίτηση του. 

"Σημερα, θα υποβάλω την παραίτηση μου σε λίγο στο προεδρείο.

Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για να ανατραπεί το σημερινό αδιέξοδο καθεστώς του πολιτικού συστήματος για τη σωτηρία της χώρας.

Ενώ η χώρα οδηγείται σε επικίνδυνους δρόμους, οι πολιτικές ηγεσίες συνεχίζουν να πορεύονται με γνώμονα το λαϊκισμό. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να παραιτηθώ. Ευχαριστώ του πολίτες της Λάρισας που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Θα παραδώσω σε εκείνους την έδρα μου."



Παραίτηση Νασιώκα by funked00

Πηγές λένε ότι ακολουθούν άλλες τρεις παραιτήσεις από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις φήμες πρόκειται για τους κκ Σπηλιόπουλος, Κουρουμπλής και Αντώνίου.

Μετά τις εξελίξεις, η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου ζητά έκτακτο υπουργικό συμβούλιο.

Θέμα ηγεσίας θέτουν οι βουλευτές

Παρέμβαση έκανε προ ολίγου η βουλευτής Βάσω Παπανδρέου ζητώντας την άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. 

Ο βουλευτής Δημήτρης Λιντζέρης τόνισε, ότι υπάρχει κενό διάκυβέρνησης της χώρας, αφού τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα αποδείχθηκαν κατώτερα των περιστάσεων. 

Ο κ. Λιντζέρης ζήτησε και αυτός έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θέτοντας καθαρά το ζήτημα της παραίτησης του πρωθυπουργού. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις και του βουλευτή κ. Αλαγιάννη, ο οποίος είπε ότι "δεν κυβερνάμε όπως θα έπρεπε". 

Η κυρία Παπανδρέου πάντως έχει συλλέξει ήδη 35 υπογραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συγκληθεί η σύσκεψη. 




Δηλώσεις Λιντζέρη by fon1972


Κακλαμάνης: "Δεν αποχωρούν όσοι θέλουν να υπηρετήσουν το λαό" 

Οι παραιτήσεις μοιάζουν με την αποστασία του 65 είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης στη Βουλή, με αφορμή της παραιτήσεις των βουλευτών. 

"Είμαστε δεσμευμένοι απέναντι στον λαό μέχρι τις προσεχείς εκλογές να εκτελούμε τις εντολές του", τόνισε με έμφαση ο κ. Κακλαμάνης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής Χρήστος Μαγκούφης, ο οποίος χαρακτήρισε έντιμη τη στάση του κ. Φλωρίδη, αν και όπως σημείωσε, "οι γενναίοι πολιτικοί κρίνονται από την κρισιμότητα των στιγμών και οφείλουν να είναι παρόντες και όχι απόντες".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply