300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Η Chevrolet ετοιμάζει Cruze Coupe

Η γκάμα εμπλουτίζεται με πιο σπορ έκδοση


Από την ημέρα που παρουσιάστηκε το Chevrolet Cruze αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία του. Αυτό μάλιστα μαρτυρούν οι παγκόσμιες πωλήσεις του μοντέλου, ενώ η Chevrolet θα εξαργυρώσει αυτή την επιτυχία με τον εμπλουτισμό της γκάμας με μια Coupe έκδοση!


Πηγές από τον αμερικανικό ειδικό τύπο μάλιστα, αναφέρουν ότι μπορεί η Chevrolet να μην έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την έκδοση Coupe του Cruze, όμως αυτό βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, καθώς και ότι δεν θα αργήσουμε να το δούμε στο δρόμο. Το Cruze έχει ήδη αποδείξει την αξία του, αφού ήταν το πιο καλοπουλημένο μικρομεσαίο οικογενειακό μοντέλο στην Αμερική τον προηγούμενο μήνα, πράγμα που μετά την παρουσίαση της 5θυρης έκδοσης κάνει τον εμπλουτισμό με μια ακόμη πιο «σπορτίβικη-Coupe» έκδοση, επιτακτική ανάγκη!


Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το μοντέλο θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις Orion του Michigan, όπου γίνεται και η συναρμολόγηση του Sonic, ή αλλιώς του μοντέλου που θα γνωρίσουμε ως το νέο Aveo. Τέλος, είναι νωρίς να μιλάμε για τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά το πιθανότερο σενάριο για τα μηχανικά του σύνολα είναι η χρήση των κινητήρων 1,6/1,8 λίτρων με τους οποίους ήδη κυκλοφορεί, καθώς φυσικά και ο νέος υπερτροφοδοτούμενος 1,4 λίτρων των 140 ίππων, που αναμένεται.




Πηγή: autotriti.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply