300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Το Facebook της Πόπης Παπανδρέου



Η Πόπη Παπανδρέου, η εισαγγελέας που έφερε στον αφρό τις τηλεφωνικές συνομιλίες των μαφιόζων του ποδοσφαίρου (φοβάμαι πως είναι λίγα τα ψωμιά της, πραγματικά) είναι το πρόσωπο των ημερών. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων», ο οποίος ωχριά μπροστά της, βρήκε το προφίλ της στο Facebook. Εκεί μπορείτε να δείτε και τη φωτογραφία της...



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

3 σχόλια:

  1. Παιδιά, όλα αυτά που λέγονται για την κ.Παπανδρέου είναι ψευδή και κυβερνητικά ελεγχόμενα. Η συγκεκριμενη είναι 2 ετών εισαγγελέας, πολύ υπερόπτης και δεν έχει κάνει τις σπουδες που αναφέρονται. Προσπαθεί να ελιχθεί με διάφορους μη θεμιτούς τρόπους. Αν είναι δυνατόν από το Τμήμα Οικ.Εγκλήματος της Εισ.Αθηνών, με έμπειρους Εισαγγελείς, η υπόθεση να ανατεθεί στην κ.Παπανδρέου. Η υπόθεση αποτέλεσε αντικείμενο συντονισμένης δουλειάς από τους έμπειρους Εισ. του οικ.Τμήματος. Ρωτήστε τους συναδέλφους της και Κρατάτε μικρο καλάθι.
    Εισαγγελέας Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ίδιο σχολιο έγραψα και στην ιστοσελίδα της εφημερίδος ΤΟ ΒΗΜΑ. Δεν δημοσιεύτηκε φυσικά. Ο,τι αποσταλει σε αυτές τις εφημερίδες που είναι αντικυβερνητικό απλώς λογοκρίνεται από την πραξικοπηματική τακτική.
    Εισαγγελέας Αθηνών
    Όλοι στην πλατεία λοιπόν. Και μην νομίζετε ότι δεν υπάρχουν μη τροικανοί δικαστές εκεί μαζί με τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή