300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Porsche 918 Spyder με 500.000€!

Μετά την… λαϊκή αποδοχή που είχε (έστω και αν μπορούν να την αποκτήσουν ελάχιστοι) η Porsche 918 Spyder θα μπει στην ...

παραγωγή. Οι οικονομοτεχνικές μελέτες που έκαναν οι Γερμανοί ολοκληρώθηκαν και τα αποτελέσματα που βγήκαν επιτρέπουν οικονομικά στην Porsche να επενδύσει στην παραγωγή ενός πολύ ακριβού αυτοκινήτου, όπως είναι η 918 Spyder. Μάλιστα πληροφορίες από την εταιρεία κάνουν λόγο για μία τιμή γύρω στις 500.000 ευρω, χωρίς τους φόρους βέβαια. Εφόσον αυτό θα είναι το κόστος κτήσης, θα πρόκειται για το ακριβότερο αυτοκίνητο παραγωγής της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού η Carrera GT κόστιζε περίπου 450.000 ευρω, την οποία και είχαν αποκτήσει 1500 άνθρωποι.

Για ην 918 Spyder, μέχρι σήμερα, έχουν ενδιαφερθεί 2000 επίδοξοι αγοραστές!



Η 918 Spyder, ολοκληρώνει την διαδικασία επιτάχυνσης 0-100 km/h σε 3,2 sec, ενώ η κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται στην απίστευτη τιμή των 3,0 lt/100 km. Χαρακτηριστικό είναι πως η Porsche αναφέρει πως η 918 Spyder «γυρίζει» το Nurburgring Nordschleife σε 7:30 min που είναι ταχύτερος γύρος ακόμη και από την Carrera GT.

Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται στην υβριδική διάταξη της πρωτότυπης τετρακίνητης 918 Spyder αφού υπάρχει V8 κινητήρας που συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Υπάρχουν ακόμη δύο ηλεκτροκινητήρες στον εμπρός άξονα και με αυτόν τον τρόπο η συνολική απόδοση του γερμανικού πρωτότυπου φτάνει τους 718 PS!

Καθόλου άσχημα για ένα υβριδικό που διαθέτει μπαταρίες που επαναφορτίζονται ακόμη και στην πρίζα ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί να διανύσει περίπου 25 km αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply