300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Κάνε Το Striptease Μέρος Του Σεξουαλικού Παιχνιδιού...
Πόσοι δεν ζήλεψαν την περιβόητη σκηνή από τις 9 ½ εβδομάδες; Πόσοι γελούν πονηρά όταν ακούν το « You can leave your hat on » να παίζει στο club ;
Το στριπτήζ είναι μέρος του σεξουαλικού παιχνιδιού και όχι κάτι που βλέπουμε μόνο στις ταινίες. Φυσικά στριπτήζ δεν κάνουν μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες. Ούτε είναι φαντασίωση μόνο των αντρών αλλά και των γυναικών!
Ποιο είναι το πρώτο βήμα για το στριπτήζ; Μην διστάζεις! Ζήτησε να κάνεις στριπτήζ ή να σου κάνει ο σύντροφος σου. Ντροπές δεν υπάρχουν στο σεξουαλικό παιχνίδι. Είναι μία εμπειρία που θέλεις να ζήσεις και δεν πρέπει να ντρέπεσαι γι' αυτό ούτε και να σε κατηγορήσει ο σύντροφος σου, που μάλλον θα ανάψει και μόνο στην ιδέα.
Τι θα χρειαστείς:
Κατάλληλα ρούχα
Τα ρούχα τα φοράς για να τα βγάλεις. Βάλε τα πιο αισθησιακά και πρόστυχα εσώρουχα σου. Οι άντρες μπορούν να βάλουν ένα ερωτικό μποξεράκι και οι γυναίκες κατά προτίμηση μαύρα ή κόκκινα καυτά εσώρουχα. Αν θέλεις να ανάψεις την ατμόσφαιρα και δεν διαθέτεις τόσο καυτά εσώρουχα μπορείς να αγοράσεις ειδικά για την περίσταση. Μην κάνεις το λάθος και εμφανιστείς για στριπτήζ μόνο με τα εσώρουχα. Βάλε μπλούζα, παντελόνι και ότι άλλο μπορείς να φορέσεις, όπως ένα καπέλο, πολλά κοσμήματα, γυαλιά, κασκόλ, γόβες(για τις γυναίκες) ή μπότες(για τους άντρες).Μην ξεχάσεις το άρωμα σου.


Κατάλληλα σύνεργα
Μπορείς να κάνεις ακόμα πιο ερωτική την ατμόσφαιρα αν έχεις και κάποια σύνεργα. Αυτά μπορεί να είναι χειροπέδες, ένα ραβδί ή ακόμα καλύτερα ένα μαστίγιο και ότι άλλο σκεφτείς. Το πώς θα τα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από τη φαντασία σου. Ακόμα και λίγες φράουλες, τις οποίες θα δίνεις στον σύντροφο σου, ή σιρόπι φράουλα και σοκολάτα μπορούν να είναι τα σύνεργα σου.


Διαθέτεις στολή ;
Πολλοί φαντασιώνονται να τους κάνει έρωτα ένας αστυνομικός, μία νοσοκόμα, ένας αεροπόρος κ.λπ. Αν διαθέτεις μία τέτοια στολή μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και να κάνεις τη σκηνή ακόμα πιο καυτή.


Κατάλληλη ατμόσφαιρα
Μουσική
Φρόντισε να βάλεις μία άκρως αισθησιακή μουσική. Το « You can leave your hat on » είναι το κομμάτι που έχει συνδεθεί με τη σκηνή του στριπτήζ. Επίσης, το « Sex bomb » και πολλά άλλα. Διάλεξε τη μουσική ανάλογα με την ατμόσφαιρα. Μπορείς ακόμα να βάλεις απαλή μουσική για να κάνεις την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική.
Φωτισμός
Δεν μπορείς να κάνεις στριπτήζ με τα παράθυρα ανοιχτά! Διάλεξε χαμηλό φωτισμό. Είναι καλύτερα να είναι κλειστά τα φώτα και να ανάβει μόνο ένα φωτιστικό ή ακόμα καλύτερα το φως των κεριών(Πρόσεξε τις κινήσεις σου μόνο). Το φως των κεριών προκαλεί μία πολύ αισθησιακή αντανάκλαση στο δέρμα σου.
Ο χώρος
Φρόντισε ο χώρος να καθαρός και συγυρισμένος για να μπορείς να κινηθείς ανάλογα. Σκέψου να πατήσεις ένα γυαλί την ώρα του στριπτήζ ή να σκοντάψεις σε ένα μαξιλάρι;
Δείξε πρωτοτυπία
Θυμάσαι τη σκηνή από τις 9 ½ βδομάδες; Σκέψου και εσύ κάτι πρωτότυπο. Αν δεν θέλεις να κλέψεις την ιδέα μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο. Χρησιμοποίησε το τραπέζι σαν στήριγμα για τις κινήσεις σου, μία καρέκλα, άπλωσε μαξιλάρια και ένα σεντόνι στο πάτωμα πάνω στα οποία θα κάνεις ελιγμούς. Είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα καλό σημείο στο οποίο θα κινείσαι ή να φτιάξεις τη δική σου ερωτική σκηνή. Επίσης, μπορείς επιλέξεις κόκκινο φωτισμό ή να φτιάξεις μία σκηνή με τα σύνεργα που διαθέτεις. Με ένα μαστίγιο μπορείς να παίξεις πολλούς ρόλους.


Ο χορός
 Όλη η προετοιμασία πάει χαμένη αν ο χορός δεν ανταποκρίνεται στην ατμόσφαιρα. Δεν απαιτείται να είσαι επαγγελματίας χορευτής. Αισθησιακός χορός σημαίνει να κάνεις τον σύντροφο σου να ανάψει!


Το βλέμμα σου
Μην διστάζεις να κοιτάζεις πρόστυχα τον σύντροφο σου στα μάτια. Επίσης, μπορείς να στέλνεις και πρόστυχα μηνύματα με τη γλώσσα σου.


Το σώμα σου
Κράτα το ρυθμό. Το βασικό είναι αυτό. Αν δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στο στριπτήζ και να κρατάς παράλληλα το ρυθμό σκέψου απλά ότι χορεύεις εκείνη τη στιγμή και προσπάθησε να ξεχαστείς. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αισθάνεσαι άνετα.


Οι κινήσεις σου.
Μην βιάζεσαι να βγάλεις όλα τα ρούχα. Όσο πιο πολύ αργείς τόσο παρατείνεται η διέγερση και ανάβει η ατμόσφαιρα. Κάθε φορά βγάζεις από ένα ρούχο, το οποίο μπορείς να ρίχνεις στον σύντροφο σου. Ανάλογα με τη σκηνή που έχεις ετοιμάσει κινείσαι ανάλογα. Αν π.χ. έχεις φράουλες μπορείς να δίνεις μία κάθε τόσο στον σύντροφο σου και να συνεχίζεις το στριπτήζ. Επίσης, αν έχεις βάλει μία καρέκλα κινείσαι γύρω από αυτή και κατά διαστήματα μπορείς να χαϊδεύεις στιγμιαία τον σύντροφο σου ή να ανταλλάζεις ένα γρήγορο γλωσσόφιλο. Σε κάθε περίπτωση κράτησε το πάνω χέρι. Αν ο σύντροφος σου σε πλησιάζει απόφυγε τον. Η πρόκληση είναι βασικό στοιχείο του στριπτήζ. Καθώς βγάζεις τα ρούχα σου, μπορείς να αποκαλύπτεις στιγμιαία σημεία του σώματος σου και μετά να τα καλύπτεις απότομα(πχ οι γυναίκες μπορούν να δείχνουν το στήθος τους και να το ξανακαλύπτουν).
Λοιπόν, ποιο θα είναι το σεξουαλικό μενού για σήμερα. Μήπως να προστεθεί λίγο στριπτίζ για αρχή και για να ανοίξει η όρεξη;Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply