300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Παπανδρέου: "Προχωρώ σε ανασχηματισμό και ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης" (vid)

Στις 21:45 το βράδυ της Τετάρτης (15/09), ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρεόυ απηύθυνε διάγγελμα στον ελληνικό λαό, με το οποίο ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε ευρύ ανασχηματισμό της κυβέρνησης καθώς και ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.


Ο κ. Παπανδρέου παραδέχτηκε ότι έθεσε πρόταση να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνική σωτηρίας χωρίς μάλιστα προϋπόθεση να συμμετάσχει ο ίδιος.


Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε για αδιαλλαξία και για επικοινωνιακό παιχνίδι το κόμμα της Ν.Δ και προνήγγειλε σαρωτικό ανασχηματισμό για την Πέμπτη (16/09) και ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από το Κοινοβούλιο.


"Αύριο το πρωί θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση και θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή", είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του.


Τόνισε ότι έχει μάθει να δίνει μάχες στη ζωή του και πως κατέληξε στην απόφαση αυτή ύστερα από επανειλημμένες προσπάθειες προκειμένου να επιτευχθεί εθνική συνεννόηση με τους πολιτικούς αρχηγούς.

"Ζήτησα η προσπάθεια αυτή να πάρει χαρακτηριστικά κοινής εθνικής προσπάθειας. Το καθήκον είναι εθνικό, όχι κομματικό. Σήμερα επανήλθα με νέες προτάσεις προς τους αρχηγούς. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του", είπε ο πρωθυπουργός.


Το Διάγγελμα του Γιώργου Παπανδρέου by geokleo

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτακτη υποχώρηση του πρωθυπουργού προήλθε από την πίεση συνεργατών και του αδελφού του Νίκου Παπανδρέου , που τον πίεσαν να ανακαλέσει σχετικά με την κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης χωρίς τη δική του παρουσία στη θέση του πρωθυπουργού.
Ο Νίκος Παπανδρέου φέρεται να του είπε "Γιώργο κάνενας από την οικογένεια Παπανδρέου δεν έχει παραιτηθεί. Οι πρωθυπουργοί δεν παραιτούνται!".
Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές ισχυρίζονται ότι ο Νίκος Παπανδρέου, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία με τον κ. Σαμαρά θέτοντας όρους τους οποίους δε θα κάνει αποδεκτούς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να προχωρήσει σε σαρωτικό ανασχηματισμό ή εκλογές τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

1 σχόλια: