300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Η αγανάκτηση στους δρόμους και ο Πρωθυπουργός στο Προεδρικό (live εικόνα από το Σύνταγμα)

Ζωντανά από το Σύνταγμα - Anoixtomualos.gr

Σε μια σημαντική ημέρα για τον ελληνικό λαό, με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ να προχωρούν σε πανελλαδική απεργία και τους "Αγανακτισμένους" να προσπαθούν να περικυκλώσουν τη Βουλή, το cosmo.gr θα καλύψει με συνεχή ενημέρωση τις εξελίξεις σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο, τις συγκεντρώσεις και τη συνάντηση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, στη 1 το μεσημέρι.


Δείτε Live εικόνα από το Σύνταγμα, βίντεο και φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις.
Αναλυτικά το χρονικό 

10:02: 
"Πότε θα κάνει ξαστεριά.." τραγουδά ο κόσμος

10:00: 
"Από που θα φύγετε, έτσι και ψηφίσετε" φωνάζουν οι πολίτες μπροστά από τη Βουλή

09:45:
 Η ένταση προκλήθηκε, καθώς διμοιρίες πέρασαν μπροστά από τον κόσμο για να φτάσουν στη Βουλή.



09:30
: Ένταση μπροστά από τη Βουλή. Διαδηλωτές εκτόξευσαν μπουκάλια κατά διμοιρίας που έκανε την εμφάνισή της. Συνθήματα κατά των αστυνομικών.



08:30: Συνθήματα από τους "Αγανακτισμένους" που ζητούν από τους αστυνομικούς να αφήσουν τις ασπίδες τους και να ενωθούν με το πλήθος.


08:15: Πυκνώνει ο κόσμος μπροστά από τη Βουλή, ενώ ακόμα θα έχουν ξεκινήσει οι συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ.


07:45: Εκατοντάδες "Αγανακτισμένοι" πολίτες έχουν ήδη συγκεντρωθεί μπροστά από τη Βουλή, ενώ υπήρξαν μικροεντάσεις με τους αστυνομικούς πουέστησαν... τείχος στη Βασ. Σοφίας.




 


To πρόγραμμα των συγκεντρώσεων
Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, και στη συνέχεια θα γίνει πορεία προς τη Βουλή, όπου την ίδια ώρα θα συζητείται τοΜεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Από τη συζήτηση θα απέχουν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ταυτόχρονα στην πλατεία Συντάγματος, βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση του "Κινήματος τωνΑγανακτισμένων πολιτών" που ξεκίνησε από τις 7.00 το πρωί και θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Οι "Αγανακτισμένοι" έχουν ορίσει τρία σημεία συνάντησης, ώστε να περικυκλώσουν τη Βουλή και να αποτρέψουν τη συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο.
Το ΠΑΜΕ, έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο για τις 10 το πρωί στην Ομόνοια.
Στον Πειραιά η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 11:00 μπροστά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, ενώ στηΘεσσαλονίκη οι αντίστοιχες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10:30 μπροστά από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, στην οδό Εγνατία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply