300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ένας τραυματίας στο κέντρο - Πολίτες αποδοκίμασαν την Κατσέλη (vids)


Ένας άνδρας τραυματίστηκε όταν λιγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης (29/06), ομάδα πολιτών επιχείρησε να διακόψει την κυκλοφορία στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, απέναντι από το ξενοδοχείο Χίλτον, όπου αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά, θέλοντας να τους απομακρύνουν.



Ο διαδηλωτής τραυματίστηκε, καθώς χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, ο σταθμός του μετρό "Ευαγγελισμό" παραμένει κλειστός, ενώ κλειστές είναι πλέον οι λεωφόροιΒασιλίσσης Σοφίας και Βασιλίσσης Αμαλίας.Στο κέντρο της Αθήνας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στον περιβάλλοντα χώρο του κοινοβουλίου, ενώ κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι γύρω από τοΣύνταγμα.
Ηδη, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος των ανθοπωλείων, έχει τοποθετηθεί ο σιδερένιος φράχτης, ώστε να καταστεί αδύνατη η είσοδος στο κοινοβούλιο.
Την ίδια ώρα, στους γύρω δρόμους ειδικά συνεργεία του Δήμου καθάριζαν την περιοχή από τα αποκαΐδια, αλλά και τα κομμάτια μαρμάρων που έσπασαν κατά τα χθεσινά επεισόδια.

889 by News247


Αγανάκτηση και σε  Λιάνα Κανέλλη
Μέλη της ομάδας αγανακτισμένων που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (29/06) στο μετρό Ευαγγελισμός με κατεύθυνση το Σύνταγμα, επιχείρησαν να εμποδίσουν τη διέλευση της Λιάνας Κανέλλη, η οποία με το αυτοκίνητό της κατευθύνονταν στη Βουλή.
Λίγο μετά τις εννιά το πρωί, η βουλευτής του ΚΚΕ, περνούσε από την οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Χίλτον, οδηγώντας το προσωπικό της ΙΧ, όταν ένας από τους αγανακτισμένους την αντιλήφθηκε. Μετά από παρότρυνσή του, οι αγανακτισμένοι μπλόκαραν για περίπου 10 λεπτά το αυτοκίνητό της, προκειμένου να μην της επιτρέψουν να φτάσει στη Βουλή για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις, οι αγανακτισμένοι άνοιξαν το δρόμο και η ίδια κατάφερε να φύγει, μετά και από την επέμβαση των δυνάμεων της αστυνομίας.


kan1 by News247

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply