300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ




Το μακιγιάζ σου, σε απασχολεί συχνά-πυκνά και όχι άδικα αφού είναι εκείνο που αναδεικνύει τέλεια τα φυσικά σου χαρακτηριστικά και σε μεταμορφώνει σε απόλυτη καλοκαιρινή θεά.




Τι γίνεται όμως τώρα που λιώνεις από τη ζέστη και το δερματάκι σου δεν αντέχει και πολύ το μακιγιάζ, αλλά θέλεις να κόψεις την ανάσα ακόμη και στην παραλία με το υπέροχο μακιγιάζ σου; Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το βαψιματάκι εκείνο που είναι τέλειο για την παραλία και εντυπωσίασε χωρίς προηγούμενο με όπλο σου το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ!




You make (me)up: το μέικ-απ του καλοκαιριού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση αφού η κατάλληλα απόχρωση για το δέρμα σου το καλοκαίρι γίνεται σκέτο βάσανο και για πολλές είναι η απόλυτη σπαζοκεφαλιά! Άλλο χρώμα επιλέγεις όταν ξεκινάς τα πρώτα μπάνια, άλλο χρώμα διαλέγεις όταν έχεις πάρει λίγο χρώμα και όταν πλέον μαυρίσεις για τα καλά πρέπει πάλι να αλλάξεις την απόχρωση του μέικ-απ σου! Ο αντηλιακός δείκτης προστασίας καλό είναι να είναι ενσωματωμένος στο μέικ-απ σου, έτσι ώστε να είναι πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα και να μη χρειάζεται να απλώνεις πρώτα την κρέμα και μετά το μέικ-απ.


Η μαγεία του μπρόνζερ: το μπρόνζερ είναι το μαγικό εργαλείο του καλοκαιριού που σου χαρίζει σέξι χρωματάκι. Για φυσικό αποτέλεσμα άπλωσε μια πινελιά στη μύτη, το μέτωπο και τα μάγουλα έτσι ώστε να φαίνεται σαν να κάηκες γλυκά από τον ήλιο, αφού θα είσαι πιο σέξι από ποτέ με την sun kissed ομορφιά σου!


Μάτια-κομμάτια: το μακιγιάζ των ματιών όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση κάτω από το νερό και εδώ καλά θα κάνεις να επενδύσεις στην αδιάβροχη μάσκαρα και το αδιάβροχο αι-λάινερ για να εντυπωσιάσεις. Επειδή τη βουτιά σου θα την κάνεις στη θάλασσα και για να μην καταλήξεις με μαύρους κύκλους κάτω απ΄τα μάτια, φρόντισε η μάσκαρα τουλάχιστον να είναι αδιάβροχη και μην ακούς όλα αυτά που λέγονται ότι καταστρέφει τις βλεφαρίδες που πέφτουν στο ντεμακιγιάζ, αφού δε διαφέρει σε τίποτα από την κανονική μάσκαρα απλά είναι πιο ανθεκτική στο νερό. Το χρώμα που μπορείς να επιλέξεις για τα βλέφαρα καλό θα ήταν να είναι παλ: ροζ, μπεζ ακόμη και γαλάζιο στην πιο φυσική εκδοχή τους είναι ιδανικά για τα βλέφαρα σου στην παραλία, έτσι ώστε να μη δείχνεις σαν να πέρασες όλη σου τη μέρα μπροστά στον καθρέφτη!


Τιπ: μόλις βγεις από το νερό μην αρχίσεις να τρίβεις τα μάτια σου! Το πιο πιθανό είναι να ξεβάψει η μάσκαρα εδικά στην περίπτωση που δεν είναι αδιάβροχη ενώ οι γύρω σου θα σε ρωτούν γιατί κλαίς.


Βρέξε τα χείλη σου: το ιδανικό μακιγιάζ για τα χειλάκια σου είναι φυσικά το πιο φυσικό. Το κόκκινο κραγιόν στην παραλί8α δεν είναι η καλύτερη επιλογή αφού είναι ένα πολύ έντονο χρώμα. Τα λιπ-γγκλος σε ανοιχτή σχεδόν φυσική απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή που μπορείς να κάνεις για φυσική λάμψη στην παραλία: μπεζ, απαλό ροζ και παλ κοραλλί είναι αποχρώσεις που τονίζουν το χρώμα των χειλιών σου και σου χαρίζουν φυσική λάμψη!
via

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply