300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Πώς να τον φλερτάρεις χωρίς να γίνεις ρόμπα

Τη σήμερον ημέρα και έτσι όπως τα κατάφεραν τα αγαπημένα μας αρσενικά, αν δεν φλερτάρεις έναν άντρα, δεν πρόκειται να σου ζητήσει να βγείτε μόνος του. Ωραία, πρέπει να πάρεις το ρόλο του κυνηγού. Όμως, πώς μπορείς να φλερτάρεις με διακριτικό και αποτελεσματικό τρόπο χωρίς να σου κρεμάσουν κουδούνια; Πώς μπορείς να ρίξεις τον άντρα των ονείρων σου χωρίς να καταλάβει ότι του ρίχνεσαι. Πάρε τις κατάλληλες προφυλάξεις και βουρ... στο κυνήγι.
Ας ξεκινήσουμε από τις βασικές αρχές:
Το φλερτ απαιτεί ολίγον από τέχνη και ολίγον από επιστήμη: δηλαδή, δεν έχει τόση σημασία το να αποστηθίσεις πιασάρικες ατάκες και φράσεις. Έτσι, δεν θα τον ρίξεις. Αντίθετα, πρέπει αυτά που λες μαζί με τη γλώσσα του σώματος να συνδυάζονται με ένα ειλικρινές ενδιαφέρον στο πρόσωπο που απευθύνεσαι. Με λίγη εξάσκηση θα δεις ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να φλερτάρεις χωρίς να σε καταλάβουν.
Όχι απευθείας στο ψητό: και όταν λέμε ψητό, εννοούμε τις ατέρμονες συζητήσεις περί σεξ. Κι αυτό γιατί είτε θα τον τρομάξεις με την τόσο μεγάλη απελευθέρωση, είτε γιατί θα του δώσεις να καταλάβει το λάθος πράγμα: ότι δηλαδή είσαι πολύ άνετη και το μόνο που θέλεις είναι το σεξ ή ένα one night stand.
Με μια ματιά στα πεταχτά... κι ένα χαμόγελο: αυτά τα δύο αποτελούν και τα μεγαλύτερα όπλα σου για να τον σαγηνεύσεις αρχικά και να τον πείσεις να έρθει να σου μιλήσει. Άρα, αυτό που χρειάζεται είναι ένα απλό σημάδι και όχι κάτι εξεζητημένο. Αν παραμείνεις να τον κοιτάς χωρίς κανένα νόημα, να είσαι σίγουρη πως δεν θα κάνει καμία κίνηση. Αν πάλι το παρακάνεις (κλείνοντας του το μάτι και χαμογελώντας χωρίς λόγο) είναι πολύ πιθανό να τον κάνεις να στραφεί αλλού.
Και αφού έρθει η κουβέντα: πάρε την πρωτοβουλία να σπάσεις τον πάγο με ένα αστείο (χάλια τα μαλλιά μου σήμερα) ή με ένα τυχαίο άγγιγμα στη μέση στο μάγουλο. Μι λύση θα ήταν και ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή του. Αν και θα ήταν καλό να περιμένεις να σου κάνει πρώτος ένα θετικό σχόλιο για να ανταπαντήσεις, έτσι ώστε να μην τον κομπλάρεις.
Η γλώσσα του σώματος: είναι πολύ σημαντική σε αυτό το σημείο και μπορεί να κάνει φανερό το ενδιαφέρον που τρέφεις για εκείνον. Όπως ξανατονίσαμε τα τυχαία πάντα αγγίγματα θεωρούνται τα καλύτερα για να υπονοήσεις αυτό το έξτρα ερωτικό ενδιαφέρον χωρίς να το παρακάνεις.
Πάνω απ' όλα ειλικρίνεια: κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, πολλές γυναίκες παγιδεύονται σε μια κατάσταση ψεμάτων με σκοπό να δείξουν καλύτερες στον άντρα που τους αρέσει. Μην κάνεις το ίδιο λάθος. Δεν χρειάζεται να παρουσιάσεις κάποια άλλη για να σε θελήσει. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου πάνω απ΄όλα και σε όποιον αρέσεις.
Άκου προσεκτικά: τα όσα σου εξομολογείται κι εκείνος. Αν δεν δίνεις σημασία σε ό,τι λέει, θα πιστέψει πως τον βρίσκεις βαρετό και δεν θα προχωρήσει παρακάτω. Φρόντισε να ακούς με προσοχή τα λεγόμενά του και να δίνεις και τη δικιά σου άποψη επί των θεμάτων. 
Τι πρέπει να προσέξεις:

  • Δεν είναι όλων των ειδών τα χαμόγελα, τα αστεία ή τα γέλια κατάλληλα για να φλερτάρεις. Πρέπει να δείξεις και να υπονοήσεις το ενδιαφέρον που τρέφεις για το αγόρι που σε ενδιαφέρει με πολύ σκέρτσο και νάζι για να μην θεωρήσεις πως τον βλέπεις φιλικά και μόνο.




  • Θα πεις πώς θα καταλάβεις αν ο άλλος ενδιαφέρεται τελικά; Χρησιμοποίησε και λίγο την αλάνθαστη γυναικεία διαίσθηση. Το να έρθει να σου μιλήσει μπορεί να είναι ένα απλό σημάδι ευγένειας επειδή τον κοίταξες ή του χαμογέλασες. Μέσα από την κουβέντα θα καταλάβεις αν κι εκείνος αναζητά το κάτι παραπάνω. Αν το ένστικτό σου λέει πως σε θέλει, στηρίξου επάνω του.




  • Μην μιλάτε μόνο περί ανέμων: το φλερτ μπορεί να είναι μόνο η αρχή μιας συνομιλίας. Καταλαβαίνεις πώς δεν μπορεί να συνεχίσετε να μιλάτε αόριστα για πολλή ώρα. Μίλα αληθινά για ό,τι σε ενδιαφέρει. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις βαρύγδουπες φιλοσοφικές κουβέντες για ένα δεύτερο ή τρίτο ραντεβού, για να μην βαρύνεις την ατμόσφαιρα αφόρητα.




  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Leave a Reply