300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Οι πιο απίστευτες μητέρες στον κόσμο


Αυτές είναι μερικές από τα πιο απίστευτες και ασυνήθιστες μητέρες στον πλανήτη. Η μητρότητα είναι ένα από τα πιο απίστευτα δώρα της φύσης.
Θα πρέπει να το ζήσετε για να το πιστέψετε. Αυτές οι ασυνήθιστες γυναίκες είναι μοναδικές με κάθε τρόπο. Δεν εγκατέλειψαν την ευκαιρία τους να έχουν ευτυχή και υγιή μωρά, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Δείτε και μόνοι σας.

1.Η μικρότερη μαμά στον κόσμο




Η Cristianne Ray, από το Σιάτλ, είναι η μικρότερη μητέρα του κόσμου. Αυτή είναι 2 πόδια και 9 ίντσες ψηλή και γέννησε ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Kyrsten. Όταν είδε την κόρη της, για πρώτη φορά, είπε: « Ήταν μικρό, αλλά την ίδια στιγμή ήταν τεράστια σε σύγκριση με μένα.

2. Η μητέρα του μικρότερου μωρού στον κόσμο




Το μικρότερο μωρό του κόσμου γεννήθηκε μόλις 25 εβδομάδες και έξι ημέρες . Ζύγιζε λιγότερο από ένα κουτάκι μπύρας. Στις 19 Σεπτεμβρίου 2004,η Mahajabeen Σέιχ γέννησε την Rumaisa Rahman.

3. Η Μητέρα με τα περισσότερα παιδιά(69 παιδιά)

Φανταστείτε που ζεί μια οικογένεια 71 ατόμων. Η Valentina Vassilyeva, έκανε ρεκόρ για τα περισσότερα παιδιά που έχουν γεννηθεί από μία γυναίκα. Αυτή η γυναίκα γέννησε συνολικά 69 παιδιά. Γέννησε 16 ζευγάρια διδύμων, 7 ομάδες τριδύμων και 4 ομάδες τετράδυμων. 67 από τα 69 παιδιά που γεννήθηκαν επέζησαν της παιδικής ηλικίας.

4.Η μητέρα με την μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας των παιδιών της


Η Elizabeth Ann Buttle γέννησε δύο παιδιά, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι το διάστημα μεταξύ των γεννήσεων τους. Η Belinda Buttle γεννήθηκε στις 19 Μαΐου, 1956 όταν Elizabeth Ann Buttle ήταν 19. Η Joseph Buttle γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 1997 όταν η Elizabeth Ann Buttle ήταν 60, ένα διάστημα 41 ετών 185 ημερών.

5. Η μητέρα με τα περισσότερα παιδιά από μια γέννα (8 μωρά )




Η Denise Nadya Suleman Doud – Gutierrez aka Octomom γέννησε 8 παιδιά από μία και μόνο γέννα. Γέννησε τον Ιανουάριο του 2009, εφιστώντας την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

6. Πρώτος Αντρας Μητέρα


Ο Thomas Beatie, γεννήθηκε ως γυναίκα, αλλά μετά από μια εγχείρηση αλλαγής φύλου αυτός / αυτή αποφάσισε να έχει και ένα μωρό. Η σύζυγος του , Nancy, δεν ήταν σε θέση να συλλάβει, λόγω της προηγούμενης υστερεκτομή. Ως εκ τούτου ο Beatie αποφάσισε να έχει ένα μωρό ο ίδιος, μέσα από την
τεχνητή γονιμοποίηση με σπέρμα δότη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply