300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ποιός άλλος θέλει μια... διαφορετική Ανάσταση;


 Μία ομάδα ανθρώπων δημιουργήσαμε ένα βίντεο, δείχνοντας την Αθήνα την ώρα της Ανάστασης. Είναι μία διαφορετική ματιά την οποία αξίζει κανείς να την δει, στο παρακάτω βίντεο.
  Η Αθήνα είναι εξαιρετική την Ανάσταση. Αρκεί να την γιορτάσεις όπως εγώ τα τελευταία 2 χρόνια. Πέρσι πήρα τα βουνά, και ανέβηκα στην Πάρνηθα μαζί με τον κολλητό! Δεν είχαμε ιδέα τι να περιμένουμε. Παρκάραμε σε ένα σημείο με θέα την Αθήνα και μετά από αρκετές συζητήσεις φιλοσοφικού τύπου, πήγε 11:45.
  Φαίνεται ο παπάς μιας εκκλησίας βιαζόταν να αναστήσει τον Ιησού και άρχισαν τα βεγγαλικά από νωρίς, αλλά σιγά σιγά την πρόλαβαν και οι υπόλοιπες. Κάπου εκεί σωπάσαμε και απολαύσαμε το θέαμα. Όλη η Αθήνα γιόρταζε την Ανάσταση κι εμείς βλέπαμε τα κατά συρροή βεγγαλικά να συμπληρώνουν τα φώτα της πόλης και να τη μεταμορφώνουν σε μια τεράστια παρέλαση.

Φέτος οργανωθήκαμε (και πήγαμε αλλού). Ntamaria Location!
  Έτσι το μετατρέψαμε σε έθιμο, πηγαίνοντας για δεύτερη φορά φέτος. Οργανωθήκαμε και εξοπλιστήκαμε με φωτογραφικές, laptop, ξηρούς καρπούς και παρέα! Ο κολλητός είχε βάλει στο μάτι μια εναλλακτική τοποθεσία για φέτος – τα Νταμάρια. Για όσους δεν την ξέρουν, είναι ο λόφος Ψυχικού. Στον απέναντι λόφο από το Zafiro (πρώην Zeppelin).

Η τρέλα πάει στα βουνά… το ίδιο και εμείς

 Εξερευνήσαμε την περιοχή από το μεσημέρι, αποφασίζοντας για τις θέσεις των φωτογραφικών. Με το 360 Panorama (για iPhone) πήραμε και 2 πανοραμικές. Επιστρέψαμε στην περιοχή κατά τις 9. Στρέψαμε τις φωτογραφικές, τη μία προς τα Δυτικά προάστια και την άλλη προς το Ολυμπιακό στάδιο, και αρχίσαμε να παίρνουμε καρέ καρέ (κάθε 5″) την Ανάσταση.
Δείτε στο βίντεο το αποτέλεσμα της  σκληρής εργασίας

 Η ανταμοιβή της 3ωρης αναμονής μας ήταν ένα φαντασμαγορικό show με πυροτεχνήματα. Φέτος μπορείς να το δεις και εσύ κάνοντας κλικ εδώ. Πληροφορίες για τα σχεδια του... 2012, εδώ.
www.nick-p.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply