300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Πώς θα βρεις δουλειά φέτος το καλοκαίρι;

Πώς θα βρεις δουλειά φέτος το καλοκαίρι;Συνδύασε τη διασκέδαση με την εργασία και βγάλε το καλοκαιρινό σου χαρτζιλίκι...



Εάν βαρεθήκατε τους καφέδες στην πλατεία Κολωνακίου, τις ατελείωτες συζητήσεις με τις φίλες για το αγόρι που δε σας ξανατηλεφώνησε και τις καθημερινές επισκέψεις στο κομμωτήριο για νύχι και μαλλί, μην ανησυχείτε καθόλου.



Μάλλον ήρθε η ώρα να σκοτώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και ταυτόχρονα να επενδύσετε σε μία πραγματική ευκαιρία για τη μελλοντική σας καριέρα, βρίσκοντας μία καλοκαιρινή δουλειά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.



Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να απευθυνθείτε σε γραφεία διασύνδεσης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, που αποτελούν τον ενδιάμεσο κρίκο μεταξύ φοιτητών και αγοράς εργασίας.

Επίσης, οι μικρές αγγελίες, τα επαγγελματικά επιμελητήρια, οι τοπικοί φορείς, βοηθούν όλους όσους αναζητούν καλοκαιρινή εργασία, την οποία θα μπορούσε κανείς να συνδυάσει ιδανικά ακόμα και με καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο νησί.



Μη ντραπείτε να απευθυνθείτε σε φίλους και γνωστούς, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και το MySpace είναι ένας καλός τρόπος για να γνωρίσετε κόσμο και να ψάξετε για αυτό που σας ενδιαφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply