300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Μα που πήγε το φλερτ;



Δεν είμαι πουριτανή, συντηρητική, παλαιομοδίτισσα, αναχρονίστρια ή όπως αλλιώς..
.

το λέτε.



Τουλάχιστον έτσι νομίζω για μένα. Σε κάποια πράγματα, όμως, εκτιμώ τις ιεροτελεστίες όπως και οι γευσιγνώστες κάνουν με ένα καλό κόκκινο κρασί ή οι κλασικοί άντρες με το δέσιμο του παπιγιόν και των γραβατών.



Εγώ όμως δεν πίνω και ευτυχώς, δεν έχω μουστάκι (να ζήσει το laser φίλες) για να τριμάρω, οπότε και η δική μου ιεροτελεστία στη ζωή είναι το φλερτ. Για να είμαι ειλικρινής ήταν το φλερτ γιατί τώρα έχω σύζυγο και τέκνο και έχω γίνει μία Μαίρη Παναγιωταρά σαν όλες τις γυναίκες, έτσι έχω σχεδόν ξεχάσει την έννοια του. Το ζω όμως μέσα από τι διηγήσεις των ανύπαντρων φίλων μου, οι οποίες σε κάθε δείπνο που μαγειρεύω έχουν και μία ιστορία να μου πουν. Μέχρι εδώ όλα ακούγονται καλά, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη, δυστυχώς, διαπιστώνω οτι όσο περνάει ο καιρός οι φίλες μου έχουν να πουν λιγότερες ιστορίες με φλερτ και περισσότερες με one night stands.



Παρότι διαφωνώ ανοιχτά, δεν πρόκειται να ηθικολογήσω για τα one night stands. Αντ'αυτού θα θυμίσω σε όλες όσες με διαβάζετε τι είναι αυτό που αγαπώ στο φλερτ. Η προσμονή της έξυπνης ατάκας, η εγκεφαλική διεκδίκηση του άντρα, η αναμονή πάνω από το τηλέφωνο, το πίνγκ πόνγκ των ατακών μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας, η σταδιακή κλιμάκωση των συναισθημάτων μέχρι τη σαρκική επαφή, η δυσκολία και τα νάζια των θηλυκών στο κορτάρισμα των αρσενικών, η ανώφελη και γλυκιά προσπάθεια των γυναικών να φαινόμαστε τέλειες και όλα τα μικρά, προσωπικά πράγματα που κάνει καθένας και καθεμιά στην προσπάθεια να κερδίσει ένα άτομο που του προκαλεί ενδιαφέρον. Το σεξ είναι όμορφο και απολαυστικό, αλλά είναι απλά το τέλος μιας πορείας που μπορεί να επιβραβεύσει και να ιντριγκάρει μία γυναίκα με τόσους διαφορετικούς τρόπους. Πως είναι, λοιπόν, δυνατόν οι ελεύθερες γυναίκες του 2011 να θέλουν να χάνουν μία τόσο απολαυστική διαδρομή όπως το φλερτ;



Για τους παραπάνω λόγους και πολλούς άλλους θα είμαι πάντα αρνητική στα οne stands και αν με αποκαλέσετε γλυκανάλατη και αθεράπευτα ρομαντική, το μόνο που θα απαντήσω είναι πως είμαι ένα κορίτσι που κλαίει πάντα όταν βλέπει το «Ημερολόγιο».



Υστερόγραφο:

Με αφορμή την απορία μου αυτή για το φλερτ που χάνεται στις μέρες μας, θέλω να χαιρετήσω τους ρετροσέξουαλ, το κίνημα των ανδρών που ανταποκρίνονται στην περιγραφή του ιδανικού συζύγου όπως αυτή συναντάται στην κλασική ταινία «Ένας ιππότης για τη Βασούλα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

1 σχόλια:

  1. συμφωνω μαζι σου φιλη μου!! ουτε κι εγω μπορω να πιστεψω οτι το φλερτ ειναι ειδος προσ εξαφανιση!! ευτυχως ομως για μας υπαρχουν ακομα λιγοι αντρες που ξερουν να κορταρουν μια κοπελα σαν κι εμας και να μας αρπαξουν απο την εργεικη ζωη!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή